SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Kustošija nije zadnja, a mogla je i dobiti. Šolčić obranio kazneni udarac Hanžeku koji je odbijenu loptu ipak zabio. Eller igrač utakmice. Perković predsjednik Dragovoljca: Bili smo bolji

Foto: Šogy / Hanžek poravnava iz drugog pokušaja
 
KUSTOŠIJA - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 1:1 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion Kustošije. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Krečak (Velika Gorica) 7. Pomoćni suci: Tuđa (Zabok) i Batušić (Cvetković). Četvrti sudac: Čužić (Velika Gorica). Delegat: Šarić (Dugo Selo). Kontrolor suđenja: Mamić (Bjelovar)
 
Strijelci: 0:1 - Eller (58), 1:1 - Hanžek (67)
 
KUSTOŠIJA: Vladić 7, Šimunić 6,5 Cmrečnjak 6,5, Pantalon 6,5, Deak 6, Vragolović 6,5, Pavliš 6,5, Simeunović 6, Hanžek 7, Al Tharvan 6, Soldo 6. Trener Bezer 6,5.
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić 7, Čavić 6,5, Puljić 6,5, Barišić 6,5, Bukvić 6, Grković 6,5, Filipović 6, Burić 6 (od 89. Sunagić -), Eller 7, Majstorović 6,5, Čavar 6 (od 46. Jajčinović 6,5). Trener Pamić 6,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Nikola Eller (Hrvatski Dragovoljac)
 
Blato je bilo obilno i teren loš, ali ne još kao u Kranjčevićevoj. Kustošija nije zadnja, omogućio je to jedan osvojeni bod protiv Dragovoljca i poraz Novigrada u Sesvetama i to nije loš plasman s obzirom na prvu polusezonu drugoligaške konkurenciji i skoka preko dva ranga u dva prethodna prvenstva. Poglavito je to bitno jer na kraju ispada samo zadnji.
-Mi smo stekli određeno iskustvo, preko zime ćemo se pojačati i mislimo u bliskoj budućnosti postati stabilni drugoligaš, poručio je sportski direktor Tomo Šokota.
Dragovoljac je bio bolji u prvom poluvremenu, no poveo je tek početkom drugoga golom Nikole Ellera (23) rođenog u Novoj Gradiški koji je bio i u Segesti, inače i najboljega igrača utakmice. Izjednačio je Hanžek poslije kaznenoga udarca koji je vratar Šolčić obranio, ali je Hanžek bio brži od gostujuće obrane i odbijenu loptu ubacio u mrežu. U drugome poluvremenu Kustošija je bila bolja.
Filip Soldo ovako je vidio utakmicu:
-Teren je bi nepovoljan, zato se moralo loptu napucavati. Mogli smo pobijediti i mi i oni. Neodlučeno je realno.
Predsjednik Dragovoljca Ivica Perković imao je svoj sud:
-Bili smo bliži pobjedi Naši igrači su bili neoprezni nakon što je Šolčić obranio kazneni udarac.
Valentin Majstorović najbolji stijelac Dragovoljca nije zabio, ali je rekao:
-Igralo se čvrsto. Zbog lošeg terena nije moglo biti pas igre. Rezultat je pravedan.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>