SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Hodak direktor Novigrada: Ne raspadamo se nego dobivamo strateškog partnera Kineza iz Engleske. Buli sretan put u Kustošiju! Čakuruni ne odlaze u Rudeš

 

Zvonimir Hodak direktor Novigrada, posljednje plasirane momčadi prve dionice Druge HNL. demantira glasine da se klub raspada:


- To nisu točne informacije. Klub dobiva strateškog partnera, jednoga kineskoga poslovnoga čovjeka koji živi u Engleskoj. Svidjela mu se naša ideja o suradnji i on je spreman uložiti sredstva, kaže Novak.


Bule više nije trener. Čini se da odlazi u Kustošiju. Svaka čast njegovoj igračkoj karijeri, ali kod vas se baš nije naosvajao bodova. U ovojesenskokoj polusezoni u 19 utakmica 16 bodova, u proljetnoj polusezoni u prvenstvu prije, 13 bodova u 14 utakmica. U jesen te 2016/17 sezoni Jeličić je u 19 utakmica osvojio čak 29 bodova?


- Bule je moj prijatelj i ako je novi trener Kustošije neka mu je sa srećom. Ali bodovni učinak kod nas bio je premali.


Tko će biti novi trener?


- Pregovaramo s nekoliko trenera iz Hrvatske. Odlučiti ćemo uskoro. Mi pripreme ne počinjemo 15. siječnja kao većina ostalih, nego 20. siječnja.

Koji igrači vam odlaze? Meni izgleda da bi mogli otići braća Čakarun i to u Rudeš s obzirom da je tamo došao trener Jeličić koji ih je afirmirao?

- Mislim da Čakaruni neće otići. Odlaze Rudović. G. Živković... ne znam još što će biti s Piljom, odgovara direktor.

 

[B.T. / SportNews.hr]

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>