SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Babić predsjednik, potvrdio: Bule je novi trener Kustošije

Vlado Babić, predsjednik NK Kustošije, potvrdio je večaras da će novi trener drugoligaša biti Nino Bule. On će 19. ožujka napuniti 42 godine, a iza njega je velika igračka karijera u deset klubova Hrvatske i inozemstva sa 119 nastupa u Prvoj HNL i 51 u austrijskoj Bundesligi, sa 110 nastupa za NK Zagreb i 66 za HNK Hajduk, itd.
Bule je mlad trener s nešto malo iskustva u Dinamu II i drugoligašu Novigradu gdje je proveo godinu dana, odnosno dvije polusezone i nije postigao osobite rezultate. Novigrad je ostavio na posljednjem mjestu i večeras je prešao u Kustošiju, pretposljednju na drugoligaškoj ljestvici s nadam da će sačuvati aktualni status.
Presjednik je bio je donekle iznenađen sličnom konstatacijom koju smo tijekom dana iznijeli pišući o stanju u NK Novigradu. Ali ništa u tome tekstu nije bilo netočno. Da bi prigrabio trenersku slavu Bule će morati ponoviti igrački put. Popusta neće biti.
 
Babić je obrazlažući odluku o angažmanu Bule, rekao:
 
-Bule je mlad trener i mi vjerujemo u njegov razvoj i uspon. Prepoznali smo u njemu nekoga tko nam može biti od velike koristi. Potpisali smo ugovor na godinu i pol. Mi smo klub velikoga karaktera. To smo dokazali kada smo svojedobno angažirali Jurčeca, unatoč smjeni u Savskom Marofu i s njime smo idućih godina uspjeli preskočiti dva ranga, sve do druge lige, konstatirao je predsjednik i nastavio:
-Druga velika stvar je budući totalni angažman sportskog direktora Tome Šokote. Osim toga očekujemo i puni uspon Denisa Ceraja (22) igrača na posudbi iz Intera koji se potpuno oporavio.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>