SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Majstorovića, najboljega igrača, Dragovoljac pušta u Varaždin. Perković predsjednik: Odluka u ponedjeljak, neka se dečko razvija u budućem prvoligašu

Postoji velika vjerojatnost da će Valentino Majstorović (22) nastaviti karijeru u NK Varaždinu koji ima evidentne prvoligaške ambicije. Majstorović dijeli drugo mjesto na listi strijelaca Druge HNl sa šest pogodaka, najbolji je strijelac Dragovoljca, te je uz Ellera svakako najbolji igrač kluba iz Sigeta. Informacija gotovo da ima prizvuk senzacije s obzirom i na činjenicu da Majstorovića veže ugovor s Dragovoljcem do kraja ovoga prvenstva.
Razgovarao sam s obojicom ključnih sudionika toga sasvim vjerojatnoga transfera: samim Majstorovićem i predsjednikom Dragovoljca Ivicom Perkovićem.
-Vijest je točna, postoje izgledi, a sve će se definitivno znati u ponedjeljak 15. siječnja, kazao je Majstorović.
Predsjednik Perković je također istaknuo ponedjeljak kao odlučujući dan, ali iz njegovog odgovora kao da se prepoznaje ishod:
-Majstorović ima tu želju. NK Varaždin je klub s prvoligaškim ambicijama i dečko bi već na jesen mogao igrati u Prvoj HNL. Ugovor ga veže, no ne želimo sprečavati njegovu ambiciju.
Učinilo mi se da je riječ o dogovoru dva kluba koji bi trebao biti potvrđen u ponedjeljak pa sam Perkovića upitao da li se radi o nekoj novčanoj odšteti koju bi NK Varaždin trebao njima isplatiti. Premda Dragovoljac teško može ispasti, a ne može biti ni prvak, rijetko se puštaju igrači pod ugovorom, makar to bilo još samo šest mjeseci. Ali se i puštaju upravo toliko ranije da bi se odšteta naplatila. Kad igrač postane slobodan toga nema. Perković je demantirao moje nagađanje:
-Zasad ništa od novaca, rekao je.
No, da je riječ o nekakvom aranžmanu tu sumnje nema.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>