SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kustošija trenira u Španskom! Pojačanja Lovrić, Lihić, Topić, Burić, Sabolović i Biškup. Otišla petorica, jučer i standardna "petica" Pavliš. U subotu u 13 sati protiv Olimpije u Ljubljani

I drugi dan priprema trener Nino Bule doveo je igrače Kustošije na obnovljenu umjetnu travu NK Španskog. U subotu u 13 sati Kustošija igra u Ljubljani protiv Olimpije, a tjedan dana kasnije upravo u Španskom protiv domaćeg trećeligaša.
Među 25 igrača  su šestorica novih, zapravo petorica jer je Kristijan Lovrić (22) kao izvanredno darovit igrač u veljači 2017. potpisao za Lokomotivu. Sada su ga s Kajzerice uputili na posudbu. U međuvremenu jesensku polusezonu proveo je u Lučkom. Bilo bi logično da ga je Lokomotiva već u kolovozu posudila njegovom klubu koji je postao drugoligaš.
Ostala pojačanja su Nikola Burić (21) desni bek iz Novigrada gdje je također bio na posudbi, Kristijan Sabolović (20) također desni bek, dosad iz Dinama na posudbi u Osijeku, Mateo Topić (22) afirmirani drugoligaški vezni igrač iz Sesveta, Dino Lihić (22) također vezni i također iz Sesveta i Nikola Biškup (20) stoper koji je uz ostalo igrao za Lučko, Rudeš i Lokomotivu.
Kustošiju su napustili Hanžek, Posavec, Horvat, Šušković i jučer standardna "petica" Zlatko Pavliš (22).
Trener Bule traži još igrača:
-Neke pozicije su nam deficitarne i morali bismo ih ojačati. Osim toga čak desetorica igrača imaju po dva žuta kartona.

Fotogalerija:

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>