SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

I pored poraza od Olimpije, Kustošija ostavila dobar dojam u prvoj pripremnoj utakmici. Bišćan van terena dobar domaćin. Šokotina popularnost još se osjeća.

OLIMPIJA – KUSTOŠIJA 2:1 (1:0)

LJUBLJANA - Igralište ŠC Šiška. Gledalaca: 50.

Strijelci: 1:0 - Benko (12), 1:1 - Višić (55), 2:1 - Brkić (85)

OLIMPIJA: Vodisek: Boateng, Uremović, Zarifović, Štiglec, Cretu Miskic, Čanađija, Kronaveter, Benko Issah. Tjoš su igrali: Apau, Krićković, Ilić, Španja, Kapun, Brkić, Oduva, Alves, Savić, Vombergar, Pečar. Trener: Igor Bišćan. 

KUSTOŠIJA: Berković Sabolović, Pantalon, Cmrečnjak, Dejak, Lihić, Vragolović, Burić, Al Tharwan, Lovrić, Soldo. još su igrali: Vladić, Biškup Močilac, Pavković, Modrice, Ceraj, Šimunić Kovačevič Ndreca, Puljiz, Višić. Trener: Nino Bule.

Prvu pripremnu utakmicu Kustošija je odigrala u Ljubljani s Olimpijom na terenu s umjetnom travom u funkcionalnom sportskom kompleksu Šiška gdje Zmajčeki treniraju, a službene utakmice igraju na stadionu Stožice.
Trener Olimpije je naš Igor Bišćan koji se kao pravi domaćin brinuo da se gosti iz Zagreba osjećaju što bolje. Utakmicu je došao pogledati predsjednik Milan Mandarić koji se kod nas zanimao o stanju nekih hrvatskih klubova.
U prvom poluvremenu Bišćan je postavio igru na koju Kustošija nije imala odgovor i uglavnom se branila, osim nekoliko pokušaja iz kontre preko Lovrića i Solde. Najljepši trenutak je bio gol Benka iz 12 ', a posebno se istaknuo vratar Kustošije Berković obranivši tri stopostotna "zicera " Zmajčeka.
U drugi dio obje momčadi su ušle s potpuno izmijenjenim postavama, Bišćan je promijenio sustav igre koji je puno bolje odgovarao Kustošiji što rezultira poravnanjem golom Višića. Kustošija se dobro nosila s Olimpijom koja pod vodstvom trenera Bišćana zauzima 2. mjesto s tri boda zaostatka za vodećim Mariborom, a izborila je polufinale Slovenskog kupa izbacivši u četvrtfinalu upravo Maribor. U 85' Brkić donosi pobjedu zmajčekima prekrasnim golom preciznim neobranjivim udarcem s nekih 18 m. Kustošija je ostavila jako dobar dojam u srazu s prvoligašem iz Ljubljane.
- Zadovoljan sam, šteta što smo pri kraju primili gol. Ljepše bi bilo da se kući vraćamo neporaženi, prokomentirao je Vlado Babić predsjednik Kustošije

Posebnu pažnju u Ljubljani je polučio Tomo Šokota sportski direktor Kustošije koji je srdačno pozdravljan pri svakom susretu s bivšim igarčima i kibicima Olimpije.

Fotogalerija

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>