SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kustošijina forma raste. Soldo i Lovrić pogodili stative. Nameće se Kovačević. Deda Čerček može biti spokojan. Zagorec bez Poljaka i Majcenića snažno se suprotstavio

KUSTOŠIJA - ZAGOREC 2:0 (0:0)
 
ZAGREB - Igralište Rudeša s umjetnom travom. Gledalaca: 50. Suci: Slišković, Jokić i Karla Šegota.
 
Strijelci: 1:0 - Kovačević (70), 2:0 - Sabolović (77)
 
KUSTOŠIJA: Berković, Šimunić, Cmrečnjak, Pantalon, Pavlović, Lihić, Topić, Vragolović, Burić, Lovrić, Soldo (Vladić, Sabolović, Biškup, Močilac, Deak, Višić, Rašić, Stanić, Kovačević, AlTharwan, Blečić). Trener Bule.
 
ZAGOREC: Ranogajec, Postonjski, Suntešić, Samodol, Landripet, Sedak, Kunštek, Hanžić, Pasariček, Hoić, Smrekar (Babić, Vinceljak, Iskrić, Strbaić, Mlinarić, Trniški, Kanceljak, Marković). Trener Vincelj.
 
Kustošija i Zagorec odigrali su zanimljivu utakmicu, na visokoj trkačkoj i tehničkoj razini, na umjetnoj travi u Rudešu, gdje je rasvjeta bolja, ali trava lošija, nego na terenu u Španskom.
Trener Kustošije Nino Bule na borilište je poslao dva različita sastava, svakome je dao po poluvrijeme i može biti zadovoljan s oba. Sastav iz prvoga dijela bio je po imenima recimo bolji, no nije zabio gola, ali su Soldo i Lovrić po jednom pogodili stativu. Burić je bio iznimno dobar.
U drugom poluvremenu trener Zagorca Tomislav Vincelj je uveo sedam igrača. Njegova klupa nije tako dugačka kao Kustošijima i to je uz ostalo uzrokovalo poraz u završnici utakmice. Osim toga Krapinčani su igrali bez četvorice ozlijeđenih ili spriječenih, standardnih igrača: Poljaka, Leškovića, Majcenića i Konjića.
Imponirala je čvrsta obrana Kustošije u prvom dijelu i povremeni presing svih igrača, te u nastavku Kovačević. Marijan Čerček, negdašnji igrač Dinama i reprezentacije, ne mora biti zabrinut: njegov unuk Luka Višić igrao je u drugom poluvremenu, vrlo dobro.
Diže se forma Lovrića, Solde, Vragolovića...U subotu Kustošija gostuju kod Zagreba u Veslačkoj.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>