SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kustošija pobijedila Zagreb u utakmici koja je trajala 105 minuta. Predsjednik Babić razočaran kako je otišao Višić. Rašić zabio petom. Zagreb dobar, zatražio licencu, predsjednik i trener Medić pozitivno drukčiji

Foto: Djuka / Zagreb - Kustošija

ZAGREB - KUSTŠIJA  3:4 (2:2)
 
ZAGREB - Igralište s umjetnom travom u Veslačkoj. Gledalac: 20. Suci: Podgorski, Osvaldić i sutkinja Šegota.
 
Strijelci: 0:1 - Soldo (2), 1:1 - Jokić (8). 1:2 - Topić (50), 2:2 - Surać (59), 2:3 - Rašić (63), 2:4 - Kovačević (70). 3_4 - Kiš (90)
 
ZAGREB: Javor, Matijević, Jurendić, Perić, Surać, Hasan, Josipović, Gluić, Tokić, Kauzlarić, Jokić (Topić, Novosel, Prpić, Kovačić, Bošnjak, Kćira, Letica, Burilo, Čelić, Rajnović, Kiš). Trener D. Medić.
 
KUSTOŠIJA: Berković, Sabolović, Cmrečnjak, Pantalon, Deak, Lihić, Topić, Vragolović (Rašić), Burić, Lovrić, Soldo (Vladić, Močilac, Biškup, Pavković, Stanić, Gilaj, Kovačević, AlTharwan, Blečić). Trener N. Bule.
 
Ni vrijeme ni umjetna trava, nisu bili ugodni za igru. Sve u svemu okolnosti nimalo motivacijske. Ali se igralo borbeno i angažirano. Prvo poluvrijeme trajalo je 60, a drugo 45 minuta. Kustošija je bila slabija nego u srijedu protiv Zagorca, a Zagreb iznimno dobar u usporedbi s, primjerice, prvom pripremnom utakmicom protiv HAŠK-a.
Iznenađujuće pozitivan je bio i predsjednik i trener Dražen Medić. Za razliku od prije, danas se predstavio ugodnim, razgovorljivim i tolerantnim. I što je najvažnije bio je informativan.
-Nadama se da će proći naš zahtjev za drugoligašku licencu, kazao je Medić, što će reći da Zagreb želi povratak. Mora biti barem četvrti iako i to ne mora biti dovoljno. Zahtjeve za licencom potvrdili su Dubrava Tim Kabel, Opatija ...
Na moju opasku da je Zagreb dobar Medić se suglasio riječima:
-Sve su to talentirani dečki.
U Kustošiji dobrim su se pokazao Mihovil Rašić (20) na probi iz Dinama koji je oporavljenik od operacije, a zabio je gol petom. Vrlo brzo lakše se ozlijedio Vragolović, pa je umjesto njega ušao Rašić. Drugi istaknutiji bio je također strijelac Nediljko Kovačević (22), rodom iz Splita, koji je zadnje igrao u njemačkoj regionalnoj ligi. Predsjednik Babić ljut je na način kako je u Austriju otišao Luka Višić. Šimunić nije igrao zbog lakše ozljede, Ceraj zbog temperature.
 

Fotogalerija

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>