SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo II odigrao u Španskom sjajno prvo poluvrijeme. Najbolji strijelc Druge HNL Miklić počeo na klupi. Blistao Božić koji izgleda proživljava sudbinu Mora. Trener domaćih Vukelić može biti zadovoljan

Foto: Djuka / Dobra utakmica u Španskom
ŠPANSKO - DINAMO II  0:3 (0.2)
 
ZAGREB - Igralište u Španskom s umjetnom travom. Gledalaca: 60. Suci: Jokić i Brezić i sutkinja Šegota.
 
Strijelci: 0:1 - Anić (3), 0:2 - Božić (35), 0:3 - Čengić (87)
 
ŠPANSKO: Gašparić, Zebić, Lovrić, Ivezić, Štignjedec, Guliš, Jazvić, Ljubičić, Petković, Knez, Butumović (Šimić, Šiprag, Dragić, Lerotić, Tuđen). Trener Z. Vukelić.
 
DINAMO: Juric, Perković, Kobi Moris, Franjić, Čabraja, Plantak, Anić, Cekici, Špikić, Čuže, Božić (Bašić, Blaževski, Čuić, Briški, Gogić, Gjira, Čengić, Rintaro, Becaj, Miklić, Tolić, Kapetanović)I. Trener I. Jovićević.
 
 
Kolika je snaga Dinama II, jesenskoga prvaka Druge HNL, govori i činjenica da je najbolji strijelac Druge HNL Borna Miklić (20 godina) u igru ušao tek u nastavku utakmice. Trener Jovićević je objasnio da je Miklić bio ozlijeđen, ali je sam strijelac odgovorio:
-Nešto sitno u zadnja dva dana, ali ništa posebno. Sredina je priprema i još je sve otvoreno.
Igralo se po snijegu, Dinamo II je u prvom poluvremenu imponirao, ali kad je u nastavku ušao posve nov sastav to nije bilo tako uvjerljivo, no još uvijek sasvim pristojno. Uvijek kada gledam napadača Ivana Božića (20) i uočim njegove karakteristike ostaje mi zagonetno kako on nije barem pričuvni igrač prve momčadi! Sjetim se Mora koji se danas procjenjuje na milijune eura, a trener Petev ga je uvrstio tek na pritisak.
I trener Španskog Zoran Vukelić nije bio nezadovoljan. Bilo je razdoblja ravnoprave igre osobito u nastavku. Vratar Gašparić će biti dostojna zamjena Topiću, a zaigrao je i Butumović. Borac iz Kustošije ne može biti registriran jer bi mu Špansko bilo treći klub u ovoj sezoni.
Gdje Vam je prinova, vratar Kovačić i zar nije pristupio Dominik Mihaljević iz Dugopolja?
-Kovačić je danas angažiran privatnim obvezama, dok je Mihaljević otišao u Lučko. On je s nama samo trenirao, objasnio je Vukelić.

Fotogalerija

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>