SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Babić predsjednik Kustošije i u novom razdoblju. Grad Zagreb odobrio 10-godišnju koncesiju na stadion i 10- godišnje korištenje pokrajne parcele od 6.000 kvadrata. Prošlogodišnji proračun 1,2, ovogodišnji 2 milijuna kn

Foto: Skupština NK KustošijaFoto: Skupština NK Kustošija
Večeras je održana izborna skupština NK Kustošije. Za predsjednika u novom četverogodišnjem mandatu izabran je dosadašnji predsjednik Vladimir Babić dipl. oec. Dopredsjednici su Hrvoje Prkačin i Stjepan Brinjuvar. Uprava broji sedam članova.
-Plasmanom u Drugu HNl Kustošija je postigla najveći uspjeh u novijoj povijesti, istakao je na početku uvodnog govora Babić i nastavio:
-Paralelno s tim dobili smo drugoligašku licencu i za nogometni objekat status stadiona. Grad Zagreb nam je stadion na koncesiju dodijelio u trajanju  od 10 godina. To je učinjeno nakon našega ulaganja od 844 tisuće kuna. Također smo od Grada na desetgodišnje korištenje dobili pokrajnu parcelu od 5.947 m2, podvukao je novi(stari) predsjednik.
Prošle godine klub je imao prihode u iznosu 1.407.000 kuna i nešto manje rashode. Planira se da u ovoj godini prihodi budu 2.018.000 kn i rashodi 1.900.000. Povećanje prihoda temelji se na pretpostavci o pojačanim uplatama zbog plasmana u drugu ligu, te od prodaje igrača.
Kustošija je među drugoligašima s najmanjim prihodina, ali i bez proračunskoga minusa.
Od infrastrukture planira se izgradnja upravne zgrada kluba, novih svlačionica, pomoćnog igrališta, igrališta s umjetnom travom i dvorane.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>