SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kustošija pobijedila Krku u Novom Mestu s 3:1 i izgubila od Sesveta u Rudešu s 0:1. Prvi nastup i prvi gol Bjelanovića. U prvom planu nova kombinacija. Jakirović Sesvete, upozorava na varljivost umjetne trave

Kustošijin, nazovimo ga prvi sastav, pobijedio je, u rano popodne, Krku u Novom Mestu s 3:1 golovima Bjelanovića, Lovrića i Sabolovića. Navečer na umjetnoj travi u Rudešu Kustošija je s posve drugim igračima izgubila od Sesveta 0:1 za koje je pogodak postigao Mamut u 62. minuti. Sesvete su u prvom poluvremenu - Kolega i Mamut - po jednom pogodile stativu i prečku.
Kažem prvi sastav, iako se trener Bule neće izrijekom izjasniti da je to tako i naglašavati će širinu svoga izbora, no prvenstvo počinje u subotu i malo je vremena za neke nove kombinacije. U Novom Mestu Kustošija je odigrala u sustavu 4-2-3-1 s Bjelanovićem u vrhu napada, kojemu je to bila prva utakmica i prvi gol u novom dresu. Taj bi sastav mogao istrčati na početku prvenstva u Lučkom, a on glasi: Berković, Biškup, Pantalon, Cmrečnjak, Burić, Stanić, Rašić, Vragolović, Lovrić, Topić i Bjelanović.
Lovrić koji je gledao i drugu utakmicu bio je kratak:
-Napokon sam zabio gol.
Bjelanović je također bio u gledalištu: 
-Osjećam se dobro i jedva čekam početak.
Momčad koja se suprotstavila Sesvetama igrala je u sastavu: Vladić, Sabolović, Močilac, Pavković, Deak, Šimunić, Lihić, Ceraj, Kovačević, AlTharwan i Soldo.
Sesvete su bile bolje osobito u drugom poluvremenu premda su i u prvom  mogle postići golova.
-Ja sam zadovoljan, ali ovo je ipak bila umjetna trava i tko zna kako će  biti u subotu na startu, na prirodnoj travi u Sigetu, kazao je trener Jakirović. Vjerojatno bez prikazanoga ovdje, ne bi bilo dobro ni tamo. Optimist sam!
U podne Jakirović je gledao pripremni meč Lučko - Dragovoljac.
Sesvete su igrale u sastavu: Demo, Mikulić, Petanjek, Kontek, Goić, Maloča, Drmić, Tolić, Kluk, Kolega, Mmamut, (Kaselj, Markota, Ćosić, Brezina, Jovićević, Dago, Štimac).
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>