SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Očekivalo se da će Kustošija poslije 1:0 i s igračem više udaviti Goricu. Ali je na teren izašla mlaka i neorganizirana momčad, bez presinga. Gorica je izjednačila s igračem manje. Golmani Kahlina i Berković najbolji

Foto:Djuka / Kahlina brani Topićev udarac s 11 mFoto:Djuka / Kahlina brani Topićev udarac s 11 m
KUSTOŠIJA - GORICA 1:1 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion Kustošije. gledalaca: 170. Glavni sudac: Kulušić (Šibenik) 7. Pomoćni suci: Jakšić (Solin) i Gulin (Šibenik). Četvrti sudac: Bešker (Solin). Delegat: Moslavac (Virovitica). Kontrolor suđenja: Bošnjak (Harkanovci).
 
Strijelci: 1:0 - Lovrić (13), 1:1 - Astafei (60)
 
KUSTOŠIJA: Berković 7,5, Šimunić 5,5 Pantalon 6, Pavković 6, Deak 6, Lihić 5,5, Topić 5,5 (od 67. Stanić -), , Vragoloić 5,5 (od 79. Sabolović -), Burić 6, AlTharwan 5,5, Lovrić 7 (od 81. Soldo -). Trener Bule 6.
 
GORICA: Kahlina 8, Mtchedlishvili 6, Smoljo 5,5, Ljubisavljević 6, Špičić 6, Marina 6, Muhar 6 (od 46. Čagalj 6),  Maslowski 6, Dvorneković 6 (od 74. Atiemwen -), Ojamaa 6, Šipoš 5,5 (od 46. Astafei 7). Trener Prelec 6.
 
Ocjena utakmice: 6,5
Igrač dvoboja: Kristijan Kahlina (Gorica)
Isključenja: Smoljo (Gorica) u 39. minuti zbog izravnog crvenog kartona i Šimunić (Kustošija) u 69. zbog drugog žutog kartona
 
U ništa više od prosječne utakmice najbolji su bili vratari. Obojica, Berković i Kahlina obranili su po nekoliko teških lopti, s tim da je gostujući golman obranio i udarac s bijele točke.
Sadržaj dvoboja bio je neobičan.
Kustošija je bila u velikoj prigodi da susret dobije. Lovrić je poveo u 13. minuti, a potom - u 39. minuti - nad njim je skrivljen i 11-erac. Smoljo je zbog toga kažnjen crvenim kartonom. Bila je to šah-mat situacija. Gosti na terenu s igračem manje i kazneni udarac za domaće!
Loptu je uzeo Mateo Topić, onaj isti Mateo koji su proslavio 26. listopada 2016. u Kup utakmici njegovog tadašnjega kluba Rudeša  protiv Rijeke. Topić je dobio priliku pucati tri kaznena udarca i iz svakoga je zabio vrataru Slugi. Danas podne imao je jednu mogućnost i nije ju iskoristio. Kahlina je udarac obranio i prometnuo se u igrača utakmice. Topić je postao tragičar.
Danas ste izvadili Goricu, rekoh Kahlini poslije svršetka.
-Počeli smo loše. Bolje se  igralo devet protiv devet igrača jer je igralište kratko, prokomentirao je gostujući golman, a onda otkrio tajnu:
-Gledao sam kako je Topić svladavao Slugu. Vidio sam kuda gađa i to mi je pomoglo.
Pitao sam Lovrića: zašto nisi pucao kazneni? Možda zbog toga što je skrivljen na tebi?
-Nisam ni trebao pucati. Određen je bio Topić.
Na odmor je Kustošija otišla s igračem više i pogotkom više i pretpostavljalo se da će u nastavku silovitim presingom udaviti nevjerojatno slabe goste u prvom dijelu. A kad ono Kustošija je zaigrala mlako, povučeno i s malo ideja i kao da je to bio neki drugi sastav od onoga iz prvih 45 minuta. Vezna linije djelovala je katastrofalno. Trener Bule nije odmah povlačio poteze.
-Bili smo se prestrašili, kratko je prozborio Kustošijin vratar Berković.
HNK Gorica je s devet igrača u polju zaigrala kao da ona ima jednoga više. Kustošija je nestala. Redale su se šanse za goste. Tek kad je zbog drugog žutog kartona isključen Šimunić domaći su izveli nekoliko kombinacija (!?). Najbolje šanse imao je Soldo.
U momčadi Gorice zaigralo je čak šest inozemnih igrača, no nije to bilo nešto što bi impresioniralo.
Predsjednik Črnko je ovako ocijenio situaciju:
-Mi smo u tri kola planirali osvojiti sedam bodova. Sada imamo četiri. Još trebamo pobijediti Sesvete na domaćem terenu i plan će biti ispunjen.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>