SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Iznimno važna pobjeda Kustošije u Solinu. Lovrić zabio dva, a imao šansu i za tri gola. Predsjednik Babić: Nismo zadnji, a možemo prestići i Dragovoljac

Foto: Djuka / LovrićFoto: Djuka / Lovrić
Kustošija u dobrom raspoleženju putuje iz Solina. Poslije vodstva od 2:0 u prvom poluvremenu, na kraju je bilo 2:1.Osvojena su tri bolda. Lovrić je igrao izvanredno. Zabio je dva gola, a u finišu je imao šansu i za treći.
-Išao sam jedan na jedan, kaže.
Predsjednik Babić naglašava ono o čemu je govorio i prije utakmice:
-Važno je da uoči trećega kruga ne budemo zadnji.
I nisu, pa će utakmicu s posljednjim Novigradom igrati na svom stadionu. Osim toga, Kustošija je došla Dragovoljcu na dva boda i ima šansu na kraju biti ispred njega. Time bi izbjegla i kvalifikacije s drugoplasiranom momčadi Treće HNL jug.
-Igra se treći krug s 11 kola i sve je moguće. Naš je cilj prestići Dragovoljac. U prvom kolu trećega kruga gostujeno u Varaždinu, informira Babić.
Zašto je Bjelanović ušao tek u 71. minuti?
-Bjelanović je imao temperaturu i boli ga zglob. Ušao je da bi pomogao.
Kristijan Lovrić je kao izvanredno talentirani igrač kojemu su 22 godine, iz Kustošije 10. veljače 2017. pristupio Lokomotivi. Ali na Kajzerici nisu pokazali puno smisla  za njega pa su ga, potpuno nelogično prošlog kolovoza, posudili Lučkom, a ne klubu otkuda je došao. 31. prosinca su tu pogrešku ispravili i Lovrić je već pokazao što može. Danas u Solinu i u prošlom kolu s Goricom.
Na Kustošijinu nesreću on, Panteon i Deak, zbog trećeg žutog kartona, neće igrati u Varaždinu.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>