SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Druga HNL postaje prava drama! Kustošija u Varaždinu nije zabila tri zicera, a onda izgubila. Dragovoljac osvojio bod u Sesvetama i popravio izglede. Sesvete odlučuju gotovo o svemu: u Kustošiju, pa doma Novigrad, Varaždin i Gorica

Druga HNL se sve više komplicira i postaje sve zanimljivija. Popodnevni rezultati najavili su nove zaplete, kako na vrhu tako i na dnu.
Novigrad je neočekivano pobijedio u Splitu Hajduka II (1:0), a Kustošija očekivano izgubila u Varaždinu (0:2), što je dovelo da se Novigrad u broju bodova izjednači s Kustošijom (21). Istodobno Hrvatski Dragovoljac nije pao u Sesvetama (2:2), te je tri boda pobjegao Kustošiji i Novigradu. Pri vrhu Varaždin je prestigao Sesvete i sada je četvrti s 37 bodova. Sesvete su osvojile 36. 
Gorica je pobjedom nad Lučkom (2:0) učvrstila svoju poziciju prema Prvoj HNL (42 boda). Dugopolje je porazom na svom stadionu od Solina ipak pokazalo da nije sasvim zrelo za Prvu HNL i da Gorica i Varaždin posjeduju najviše izgleda. Gorica ima pet bodova više od Varaždina i biti će domaćin u međusobnom okršaju 27. travnja.
Sesvete će jako puno odlučivati jer ih je dopao takav raspored. Danas su osvojile samo bod na svom terenu izjednačivši u 81. minuti. Dragovoljac je tim bodom jako ojačao svoj položaj u borbi za očuvanje statusa. U srijedu Sesvete gostuju kod Kustošija koja mora pobijediti po svaku cijenu. U daljnjem slijedu Sesvete primaju drugoga davljenika Novigrada, ali će odlučivati i o prvaku jer na svom stadionu dočekuju i Varaždin i Goricu.
-Mi igramo samo za sebe pa kako nam bude. Jest da bodom protiv Dragovoljca moramo biti i te kako zadovoljni jer smo izjednačili u samoj završnici. Ali to ne znači da nećemo biti uspješniji protiv suparnika koje ste prethodno naveli i kojima su utakmice s nama od presudne važnosti, napominje trener Sergej Jakirović.
Kustošija se vratila iz Varaždina gotovo očajna. Ne rezultatom koji nije neočekivan nego činjenicom  da nije zabila nekoliko idealnih šansi.
-Kod rezultata 0:0 Soldo je triput išao sam prema vrataru, ističe predsjednik Babić.
-Igrali smo bez Lovrića, Pantalona, Cmrečnjaka, Deaka...Bjelanović je bio bolestan i ušao je tek u 72. minuti. Ne mogu ništa zamjeriti igračima, kaže trener Nino Bule.
Iznenađenje je pobjeda vašega donedavnoga kluba Novigrada nad Hajdukom II u Splitu. U srijedu Kustošija prima Sesvete, a Novigrad je domaćin Varaždinu?
-Ovo je liga u kojoj svaki svakoga može pobijediti. Nitko nije apsolutni favorit. Mi ćemo biti kompletni.
Znači da od početka ulaze Bjelanović i Lovrić?
-Da ulaze!
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>