SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kustošijin fenomenalan dan. Pregažene su Sesvete i preskočen je Dragovoljac. Bjelanović je odigrao izvrsno, Lovrić je postigao dva gola. U proljeće je to već njegov peti. Ipak, junak dvoboja bio je vratar Berković. Predsjednik Sesveta: Sramim se

Foto. Djuka / Pet golova Lovrića u proljećeFoto. Djuka / Pet golova Lovrića u proljeće
KUSTOŠIJA - SESVETE 4:0 (2:0)
 
ZAGREB - Stadion Kustošije. Gledalaca: 220. Glavni sudac: Kulušić (Šibenik) 7. Pomoćni suci: Vidović (Split) i Gulin (Šibenik). Četvrti sudac: Titlić (Hrvace). Delegat: Margetić (Zagreb). Kontrolor suđenja: Trampus (Osijek).
 
Strijelci: 1:0 - Bjelanović (20), 2:0 - Al Tharwan (38), 3:0 - Lovrić (74), 4:0 - Lovrić (82) 11 m
 
KUSTOŠIJA: Berković 8, Biškup 6,5, Pantalon 7, Močilac 7, Deak 6,5, (od 62. Šimunić -) Lihić 7, Vragolović 7, Topić 7, (od 60. Rašić -), Al Tharwan 7, Lovrić 8, Bjelanović 8 (od 85. Sabolović -). Trener Bule 7.
 
SESVETE: Filipović 5, Mikulić 5,5, Petanjek - (od 20. Brezina 5), Kontek 5,5, Kluk 5,5, Ćosić 5,5, Maloča 5,5, Markota 5,5 (od 46. Mamut 5,5), Štimac 5, Kolega 5,5 (od 69. Jovićević -), Tolić 6. Trener Jakirović 5,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrača dvoboja: Berković (Kustošija)
 
Puno se toga fenomenalnoga dogodilo Kustošiji. Pregažene su Sesvete, bodovno je dostignut i na ljestvici preskočen Hrvatski Dragovoljac, Novigrad je izgubio na svom terenu, a Lovrić je na proljetnoj ljestvici strijelaca došao do brojke pet.
Iako ne mora značiti da bi eventualno zabijeni gol Sesveta s bijele točke u 48. minuti, kod rezultata 2:0 za domaće, donio preokret, ipak se čini da je to bio ključni trenutak utakmice. Vratar Berković obranio je udarac Mamuta i to je dalo novi vjetar u leđa Kustošiji. I nije to bilo jedino što je Berković obranio. Ovo je bio njegov dan. Kad bi njegovi suigrači pali u "crnu rupu" na scenu bi stupao Berković.
-Točno je da su se u našoj inače jako dobroj igri pojavljivali ti neočekivani posrtaji, što inače nastojimo na svaki način otkloniti, no kod takvih situacija izvrsno je reagirao naš vratar, naglasio je trener Nino Bule.
Marko Bjelanović je prvi put zaigrao od početka i nosio je momčad tijekom cijelog prvog povremena. Njegova agresivnost, upornost i osjećaj za gol daju novu dimenziju Kustošijinoj igri.
-Pokazali smo karakter. Ovo je vrlo jak kolektiv, podvukao je Bjelanović.
Kristijan Lovrić odigrao je perfektno drugo poluvrijeme. Njegov pogodak poslije solo akcija zaslužio je više puta ponavljanu reprizu. To je njegov već peti ovoproljetni gol i svakako će se upustiti u borbu za vrh liste strijelaca.
Sesvete su teško poražene, premda su zaslužile dati gol pa i više. Ali to nije oraspoložilo predsjednika Peru Karatovića. Bio je vrlo ljut:
-Sramim se, to moram reći. Na svaki način izlazimo pred igrače, a oni uzvraćaju ovako.
Kapetan Martin Maloča izrazio se slikovito:
-Na prvo poluvrijeme kao da nismo ni došli.
Predsjednik je uzvratio ovako:
-A u drugom poluvremenu kao da su ostali u svlačionici.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>