SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Izvanredno popodne Sesveta. Nema ljepšega od 5:0 pobjede i povratka igrača (Jelića) koji je zbog ozljede izostao gotovo pola godine. Sjajan gol Ćosića, Maloča igrač utakmice. Pesimisti bi rekli da za Novigrad nema spasa

SESVETE - NOVIGRAD 5:0 (2:0)
 
ZAGREB - Stadion u Sesvetama. Gledalaca: 150. Glavni sudac: Mlinarić (Sisak) 7. Pomoćni suci: Gvozdanović (Jastrebarsko) i Hendak (Vrbovec). Četvrti sudac: Jelenčić (Kastav). Delegat: Capan (Vinkovci). Kontrolor sudaca: Radić (Rijeka).
 
Strijelci: 1:0 - Tolić (17) 11 m, 2:0 - Tolić (30) 11 m, 3:0 - Maloča (73), 4:0 - Ćosić (84), 5:0 - Mamut (86).
SESVETE: Filipović 7,5, Mikulić 6,5, Kontek 7, Jelić 7, Kluk 6,5, Ćosić 7, Maloča 7.5, Dago 7 (od 67. Jovićević -), Hranjec 6,5 (od 46. Kolega 7), Tolić 7,5, Mamut 7. Trener Jakirović 7,5.
NOVIGRAD: Nemec 5, Pralas 5,5, L. Čakarun 5,5 (od 46. Bubalo 5), Zirdum 5,5, Papazoglou 5,5,  Pierre 5,5, Batelić 5,5 (od 38. Polić -), Baša 6, Cerovec 5,5, Bogojević 5,5 (od 70. Smirnov -), A. Živković 5,5. Trener Karabeg 5,5.
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Maloča (Sesvete)
 
Čini se da u nogometu nema ljepšega od pobjede s 5:0 i povratka igrača kojega zbog ozljede nije bilo gotovo pola godine. To se popodne dogodilo Sesvetama. Poslije neslavnoga poraza u prošlom kolu u Kustošiji uzvratili su borbenom, agresivnom i sadržajnom  igrom. Na teren se vratio stoper Krešimir Jelić kojemu je 17. listopada u Kup utakmici s Rudešom slomljena noga. Bila je potrebna operacija u dug oporavak. Jelić, rođen u Slavonskom Brodu koji je 2016. pristupio iz Marsonije imati će 28. travnja 24 godine.
-Iznimno sam sretan zbog povratka i ovako uvjerljive pobjede, poručio je Jelić.
Kapetan momčadi Martin Maloča koji je poslije Kustošije bio onako samokritičan, danas je rekao:
-Prije ovoga susreta smo se dogovorili da se apsolutno korigiramo. Dali smo si riječ za poseban pristup utakmici, povjerio je kapetan.
Maloča je zabio gol i bio ukupno najbolji.
A evo prosudbe i o drugima:
Iako je rezultat 5:0 nije da Filipović na vratima nije imao baš nikakvoga posla. Sve što je trebalo on je obranio. Ćosić je zabio izvanredno efektan pogodak u rašlje s 18 m. Tolić je dva opravdano dosuđena kaznena udarca, sigurno pretvorio u pogotke. Mamuta dugo nije išlo, a onda je na kraju ipak zadao "smrtni udarac" gostima. Ugodno je iznenadio junior Filip Hranjec...
Novigrad je u dramatičnoj situaciji, pesimisti bi rekli da mu nema spasa. Doista je na granici "samoubojstva" u gotovo presudnoj utakmici za očuvanje drugoligaškog statusa primiti pet komada i ne dati ni jednog.
-Nije dobro, kazao je izvršni direktor Zvonimir Hodak. Vidjeti ćemo tko je zaslužio dres.
Do trenera Anela Karabega nisam mogao ni doći. On je bio posvećen televiziji.
Premda sam o Novigradu od prije dvije godine znao gotovo sve, a danas znam vrlo malo, pitao bih Karabega kamo su nestali braća Čakurani i tko su ovi drugi, izuzev Baše kojega poznajem.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>