SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kustošija u Dugopolju na pragu senzacije. Bjelanović zabio i na njemu je skrivljen kazneni udarac. Lovrić samo dva gola iza Drožđeka. Gorica šest bodova ispred Varaždina koji još nije zreo za Prvu HNL. Bezer, trener Lučkog u teškoj situaciji

Kustošija je u 20. minuti u Dugopolju vodila protiv jednog od favorita prvenstva udarcem Lovrića s bijele točke, poslije prekršaja nad Bjelanovićem. Lovriću je to osmi gol, Drožđek je na čelu ljestvice zabio deset. No, Lovrić je šest postigao u proljeće. Bjelanović je u 36. minuti postigao za 2:0.
-Bjelanović je izvanredan, prvoligaški nogometaš, iz autobusa je poručio trener Kustošije Bule.
Kako se dogodilo da pobjedu ispustite u 88. minuti?
-U prvih 20 i zadnjih deset minuta bili smo u crnoj rupi, jako smo visjeli. Zbog toga smo s konačnim  rezultatom zadovoljni.
Sada je poredak ugroženih sljedeći: Lučko 27 bodova, Kustošija 25, Hrvatski Dragovoljac 24 i Novigrad 21. Lučko je u Šibeniku pretrpjelo treći uzastopni poraz (0:3) i sukladno nepisanom pravilu Bezerova trenerska stolica postala je jako klimava. Nije stabilnija ni ona Igora Pamića u Dragovoljcu. Što će biti s Mariom Kovačevićem u Varaždinu ostaje da se vidi. Poslije pobjede Gorice nad Dragovoljcem (3:1) i šest bodova prednosti ispred Varaždina, te poraza Varaždina na domaćem terenu od Hajduka II (0:1) teško je pomisliti da bi Varaždin mogao izravno u Prvu HNL. Za nešto takvo on još nije zreo. Ako izbori kvalifikacijsku poziciju malo je nade da bi mogao proći nekog od iskusnijih prvoligaških suparnika: Cibaliu, Rudeš ili Istru 1961.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>