SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Gorica nezaustavljivo prema izravnom plasmanu u Prvu HNL. Trener Prelec u prigodi da s 31 godinom uvede momčad u najviši rang. Kustošija počela igrati tek kada je primila gol. To postaje specifikum! Zašto?

KUSTOŠIJA - GORICA 1:2 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion Kustošije. Gledalaca: 150. Glavni sudac: Burilo (Osijek) 7. Pomoćni suci: Pejić (Vukovar) i Lacović (Osijek). Četvrti sudac: Lučić (Vinkovci). Delegat: Kajinić (Požega). Kontrolor sudaca: Šimčić (Koprivnica).
 
Strijelci: 0:1 - Atiemwen (51), 0:2 - Astafei (58), 1:2 - Bjelanović (76) 11 m
 
KUSTOŠIJA: Berković 7, Biškup 5,5, Pantalon 6,5, Pavković 6, Šimunić 6, Lihić - (od 19. Rašić -, od 48. Burić 6), Vragolović 6, Stanić 6,5, Bjelanović 7, Lovrić 6,5, Al Tharwan 5,5. Trener Bule 6.
 
GORICA: Kahlina 6,5, Mitchedlishvili 6,5, Čagalj 6,5, Ljubisavljević 7, Špičić 6,5, Marina 6,5, Zenko 6 (od 46. Maslowski 6,5), Matošević 6 (od 46. Dvorneković 6,5), Astafei 7, Ojamaa 7, Atiemwen 7,5. Trener Prelec 7,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Atiemwen (Gorica)
 
 
NNK Gorica nezaustavljivo juriša prema izravnom plasmanu u Prvu HNL.
-Ova pobjeda u Kustošiji bila je ključna. Više ne ovisimo o nikome nego o samome sebi, ustvrdio je predsjednik Nenad Črnko.
Ivan Prelec, trener, koji će 24. srpnja imati 31 godinu na putu je da još kao iznimno mlad stručnjak uvede momčad u najelitniji rang hrvatskoga nogometa.
Dijalog sam počeo pitanjem: Je li Nigerijac i početni strijelac Atiemwen bio najbolji igrač utakmice?
-Momčad izbaci pojedinca. Ovaj put to je bio Nigerijac, suglasio se trener.
Činjenica je da imate veliku prednost koju valja sačuvati?
-Dogodila se najljepša stvar koju smo mogli poželjeti, radovao se Prelec.
Pitao sam i Sinišu Roguljića, trenera zagrebačkih klubova koji gleda puno utakmica;
-Nigerijac je zabio lijep gol. Kad je trener Prelec poslije prvog poluvremena uveo najbolje igrače, to se sasvim jasno osjetilo.
Kustošija je izgubila, ali je pao i Dragovoljac. On što je opet bio Kustošijin specifikum jest da je počela igrati tek kad je primila gol. Dotad je bila sramežljiva. Zašto? Teško je tražiti odgovor kad su svi žalosni.
Do vodećega gola gostiju nije se vidjelo ni Bjelanovića ni Lovrića. A onda u 55. minuti izveli su takvu akciju da je zastao dah. Lovrić se probio po lijevoj strani i ubacio idealno za Bjelanovića koji je pucao pokraj vrata. Bjelanović je kod 0:2 izborio i zabio kazneni udarac.
U posljednjim sekundama susreta Al Tharwan nije, jako dobru šansu, pretvorio u izjednačenje.
Puno je pitanja. Traže se odgovori! U nedjelju 15. travnja gostuje se kod Dinama II, a u subotu 21. travnja stiže Lučko. Bjelanović i Lovrić imaju po dva žuta kartona.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>