SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Miklićev prvijenac u proljeću. Majstorović nije zabio s 11 m. Dresovi se dobro prodaju, ali oni ne igraju kako je kazao trenar Pamić

 

Foto: Djuka / Borna Miklić lobira Šolčića za 2:0Foto: Djuka / Borna Miklić lobira Šolčića za 2:0

ZAGREB - Igralište ŠNC Stjepan Spajić: 150. Glavni sudac: Krečak (Velika Gorica) Pomoćni suci: Hudika (Varaždin) i Tuđa (Zabok). Četvrti sudac: Mlinarić (Sisak). Delegat: Rakovac (Zagreb).

Strijelci: 0:1 - Anić (24), 0:2 - Miklić (52), 1:2 - Majstorović (59)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić, Choi (od 46 Hanžek), Majstorović, Jajčinpvić, Eler, Sunagić (od 59 Topuzović, Meglaj, Čavić, Pamić, Bukvić, Burić (od 57 Pejić) Trener: Pamić

DINAMO II Horkaš, Perković, Čabraja, Muhar, Morris,Čuić, Božić ( od 61 Lisakovich), Anić (od 61 Biljan), Miklić, Đurasek (od 72 Gogić) Ćuže Trener: Jovičević

Pobjedom u Sigetu Dinamo II doveo je Dragovoljac u vrlo tešku situaciju na dno tablice koje dijeli s Novigradom s istim brojem bodova. Majstorović nije iskoristio kazneni udarac koji je mogao donijeti prednost crnim iz Sigeta i možda bi utakmica otišla u nekom drugom smjeru jer Dinamo je dosta anemično otvorio susret. Uskoro je Anić Dinamo doveo u prednost lijepim golom glavom, a možda je i Šolčić mogao bolje reagirati.
U drugom dijelu Dinamo nešto razigraniji pa njegov najbolji strijelac u jesenjem dijelu Miklić prekrasnim lobom povećava prednost. Ovo je prvi Miklićev gol u proljetnom nastavku.
Nakon primljenog drugog gola Dragovoljci preuzimaju inicijativu što im donosi samo Majstorovićev gol nade, do kraja svi su se napadi domaćina pokazali jalovim. Dinamo odnosi trobod i Dragovoljac ostavlja u problemima.
U Sigetu je bio postavljen štand na kojem su se dobro prodavali novi dresovi, ali kako je rekao trener Pamić prilikom predstavljanja novog dresa "Dresovi ne igraju". Bodovi neumitno odlaze iz Sigeta.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>