SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Jakirović Sesvete: Pobijediti Goricu i otići u nokaut-meč za Prvu HNL. Prelec Gorica: Nadamo se da će nogomet biti u prvom planu. Babić Kustošija: Za opstanak treba nam još šest bodova, Dragovoljac mora pasti

Foto: Djuka / Sergej JakirovićFoto: Djuka / Sergej Jakirović
HNK Gorica sada ima šest bodova više od Varaždina i izravni put prema Prvoj HNL je otvoren, ali još može biti skliskih staza i neplaniranih zapreka. U sljedećem kolu Gorica gostuje kod Sesveta koje su pobijedile u Dugopolju i zaostaju za Varaždinom  jedan bod. Pobjeda Sesveta je tim dragocjenija jer je izborena bez petorice ponajboljih igrača. Varaždin na svom terenu prima Dinamo II koji je neformalno vodeći i Varaždinci će za tri boda morati pružiti puno više nego popodne u Velikoj Gorici.
-Naš cilj je pobijediti Goricu i otići u nokaut-meč za Prvu HNL, poručuje trener Sesveta Sergej Jakirović.
Mladi 31-godišnji trener Gorice Ivan Prelec koji je u prigodi da u ranoj trenerskoj dobi postigne fantastični cilj: plasman u prvu ligu, odgovara:
-To što kaže kolega Jakirović jedino je ispravno. No, i mi želimo pobjedu. Nadamo se da će nogomet biti u prvom planu. Pred nama je još veliki i neizvjesni posao.
Pri dnu situacija je doista dramatična. Kustošija je pobijedila u Solinu i sada ima 31 bod kao i Solin i Lučko. Hrvatski Dragovoljac je pao u Šibeniku i pretposljednji je s 30 bodova. U subotu gostuje u Kustošiji. Domaćini igraju jednu od najpresudnijih utakmica u svojoj povijesti. Novigrad je u najtežem položaju poslije poraza u Lučkom. Ima 25 bodova, ali još nije posve izgubljen. Kod kuće prima Solin koji je došao u tešku poziciju.
-Da bismo sigurno ostali treba nam još šest bodova, te slijedom toga protiv Dragovoljca moramo uzeti sva tri boda, ističe predsjednik Kustošije Vlado Babić.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>