SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kustošija je opet pala u rupu. Nepotrebno i olako. Dragovoljac pobijedio zahvaljujući ocu i sinu Pamiću. Trener Igor bio je izvrstan taktičar i sjajno je osjetio kada treba mijenjati. Moj sin je prevaga i suigrači mu vjeruju, kaže trener

KUSTOŠIJA - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 1:2 (0:1)
 
ZAGREB - Stadion u Kustošiji. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Kulušić (Šibenik) 7. Pomoćni suci: Gulin (Šibenik) i Bučar (Duga Resa) Četvrti sudac: Papak (Šibenik) Delegat: Raković (Zagreb), Kontrolor sudaca: Bošnjak (Harkanovci)
 
Strijelci: 0:1 - Pamić (23), 1:1 - Lovrić (63), 1:2 - Topuzović (88)
 
KUSTOŠIJA: Berković 6, Šimunić 5,5 (od 84. Burić -), Pantalon 6, Cmrečnjak 5,5, Pavković 5 (od 61. Deak -), Vragolović 6, Stanić 5,5, Kovačević 5 (od 46. Topić 5,5), Al Tharvan 5,5, Lovrić 7, Bjelanović 6,5. Trener Bezer 5,5.
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić 7, Hanžek 6,5, F. Filipović 6 (od 74. M. Filipović -). Bukvić 6, Meglaj 7, Bilić 6, Pamić 7,5, Sunagić 6,5 (od 90. Bagarić -),  Burić 6 (od 78. Topuzović 7), Eller 6,5, Majstorović 6,5. Trener Pamić 7,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Zvonko Pamić (Hrvatski Dragovoljac)
 
-Opet smo u rupi, skrušeno je poslije svršetka utakmice izjavio predsjednik Kustošije Vlado Babić.
Doista Kustošija je pretrpjela kapitalni poraz i može ispasti kao i ostale četiri ekipe sa začelja. Poraz je bio nepotreban, igra samoubilačka, pristup neshvatljiv i ništa - valjalo bi "skidati" glave, ali sada je prekasno. Može se dogoditi da ove glave i izvuku "žive glave". No, mislili smo da će u ovoj utakmici dečki krenuti glavom na kopačku da će igrati najbolje što znaju i da će sreća biti na njihovoj strani. Svega toga nije bilo. 
Lovrić je opet bio najbolji i opet je nepotrebno dobio žuti kartona i opet je nepotrebno tijekom igre razgovarao s prijateljima iz gledališta! Tako se ne radi ni u petoj ligi. Bjelanović nije blistao, ali je dvaput pogodio stativu i to je ono kada govorimo o sreći. Da je zabio bio bi junak.
Ni Dragovoljac nije pokazao ništa osobito, ali je pobijedio zahvaljujući dvojcu, ocu i sinu Pamiću. Trener Igror je utakmicu vodio izvanredno: sustavom i taktikom igre, te osjećajem za izmjene. Zvonko je zabio prvi gol i znalački vukao svoje neujednačene suigrače. Kada je u 78. minuti trener Pamić, kod rezultata 1:1, uvodio Topuzovića bilo je jasno da ide pobijediti. To se i dogodilo, iako je katastrofalni krivac bila domaća obrana.
-Shvatio sam da moramo biti hrabri i u završnici sam podesio igru koja je vodila prema tri boda. Moj sin Zvonko je prevaga i igrači ga dobro prihvaćaju i vjeruju mu, zaključio je pobjednički trener.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>