SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Drugoligaška drama se rješava u subotu. Ako pobijedi u Šibeniku Novigrad sigurno ostaje. Ako pobijede i Solin i Lučko, ispada Lučko. U protivnom zbrajati će se u subotu navečer. U najnepovoljnijoj kombinaciji i Dragovoljac može ispasti

Rasplet je blizu, ali još nije gotov. Ako u Prvoj HNL Cibalia bude posljednja, a Istra 1961 pretposljednja, a ne dobije licencu, kako se neslužbeno govori, Varaždin će kao i Gorica izravno u Prvu HNL. Ako neće biti tako Varaždin će igrati kvalifikacije s jednim od ta dva kluba.
Što se začelja drugoligaške ljestvice tiče situacija je sljedeća: Novigrad, Solin i Lučko imaju po 31 bod, ali je Novigrad najbolji u međusobnim susretima. Najslabije je Lučko. Ako Novigrad u subotu u posljednjem kolu pobijedi u Šibeniku, sigurno ostaje. Ako pobijede i Solin i Lučko, ispada Lučko.
Budu li rezultati različiti od njihovih pobjeda, konačni redoslijed znati će se u subotu poslije svršetka utakmica zadnjega kola.
Ako Dragovoljac koji sada ima 34 boda i realno najpovoljniju poziciju, ne bi, protiv Varaždina u Sigetu osvojio ni bod, a prethodne tri momčadi uspjele pobijediti, posljednji bi bio upravo Dragovoljac jer je njegov skor u međusobnim omjerima četiri kluba, najslabiji.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>