SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dubrava je igrala brže nego Dinamo protiv Rudeša, ali Kustošija slaže dobru momčad i pobijedila je s 4:1. Prinova iz Trnja Poldrugač se ističe. Dugo Selo bolje u Španskom; Zagorec pao u Kurilovcu

Foto: Djuka / Kustošija do pobjede u drugom poluvremenuFoto: Djuka / Kustošija do pobjede u drugom poluvremenu
Kustošija je na domaćem terenu pobijedila Dubravu TK s 4:1 (1:1). Na jednoj strani tribina sjedio je trener Trnja Bračun, a na drugoj trener u Vinogradaru  Vidić. Iako smo imali dogovor na na kraju daju svoje mišljenje, nestali su bez pozdrava.
Očito je da su došli pogledati Dubravu, što najavljuje žestoku borbu za prvo mjesto. Sva tri kluba imaju pravo misliti o naslovu prvaka. Trenerima se očito još ne izjašnajva u suparniku pa su, čini se, zbog toga i nestali i otišli gledati još nešto.
No, dobro. Možemo mi i bez njih! 
Dubrava je prvih 20 minuta dominirala i prva povela (Mudražija, 20). Cvitanovićeva momčad je igrala iznenađujuće brzo, svakako brže nego u petak Dinamo protiv Rudeša. Otprilike, kako je Cvita nekada letio po terenu. 
Do kraja prvog dijela Kustošija je izjednačila iz kaznenog udarca (Skansi 37). U drugom poluvremenu sve se izmijenilo:
-Nemam toliko igrača koji bi svi mogli letjeti. U nastavku su ušle zamjene, konstatirao je Cvitanović.
Kustošija je isprobala 22 igrača, a među njima nisu bili neki ponajbolji: Vragolović, Lihić, Cmrečnjak, Kovačić, M. Čakarun... Zbog toga je tih 3:0 u drugih 45 minuta zaista za pohvalu. Jurica Poldrugač koji je nedavno pristupio iz Trnja odigrao je sjajno, te zabio dva gola (57. i 88.). Jednoga je dao Plazonja (58) iznimno zanimljiv igrač.
Posjet je bio dobar: više od 100 gledalaca.
 
KUSTOŠIJA: Žitnjak, Biškup, Šoša, Močilac, Golubović, Gluić, Donald, Mladen, Kešina , Jurčec, Skansi. (Vladić, Sabolović, Šušković, Cindrić, Pavković, Kim, Dunić, Rašić, Maganić, Poldrugač, Plazonja). Trener Bezer.
 
DUBRAVA TK: Mustapić, Kelemen, Čopec, Ljubanović, Čečura, Šugič, El Saleh, Novokmet, Marton, Mudražija, Hodak. (Horvat, Bučić, Čulina, Ćuk, Samodol, Kovačević, Nakić, Fostač, Paravić). Trener I. Cvitanović.
 
U dopodvenim utakmicama Kurilovec je pobijedio Zagorec s 3:1, dok je Dugo Selo svladalo domaćina  u Španskom s 2:1.
-Igrali smo bez Kunšteka, ali s Poljakom i Smrekrom. Još su pripreme, idemo dalje. U srijedu smo u Bistri, a u subotu u Španskom, podsjetio je Vincelj, trener Zagorca.
Dugo Selo je prošlo je Špansko i to je jako oraspoložilo trenera Damira Biškupa:
-Biti ćemo još i bolji.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>