SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Inter je pobijedio Kustošiju, ali je strepnja ostala. Nije sigurno da Andrić neće otići do 31. VIII. Kako ga u tim okolnostima dovesti u formu, pita se Toplak. Solomona stalno nešto boli! Trener Kustošije Bezer nada se sredini

KUSTOŠIJA - INTER  0:2 (0:1)
 
BRDOVEC - Igralište u Brdovcu. Gledalaca: 100. Suci: Tuđa, Bionda i Benković.
 
Strijelci: 0:1 - Haramustek (34), 0:2 - Burzanović (71).
 
KUSTOŠIJA: Žitnjak, Šimunić, Pavlović, Cmrečnjak, Deak, Donald, Kovačić, Poldrugač, Vragolović, Blažević, Plazonja (Vladić, Lihić, Biškup, Rašić, Golubović, Sabolović, Gluić, Šušković, Močilac, Skansi, Kim). Trener Bezer.
 
INTER: Topalović, Grdenić, J. Čeliković, Nekić, Haramustek, Muhar, Ljubić, Vukčević, Rak, V. Blažević, Rešetar (Matković, Bosec, Prenga, Šimunec, Valentić, Ćulum, Postonjski, Vuk, Burzanović, Ajayi, Mamut). Trener Toplak.
 
Inter je pobijedio Kustošiju s 2:0 u svom "predgrađu" Brdovcu, iako su Kustošijanci bili domaćini i to će biti i u subotu u 10 sati protiv Maksimira. To popodne Kustošija će igrati i protiv Jaruna na njegovom terenu u 18 sati.
Prvoligaš je prvenstvo počeo loše, s dva poraza i gol razlikom 0:8 i atmosfera nije sjajna. Slijedi gostovanje kod HNK Gorice, momčadi iz kruga sličnih ambicija i poraz bi mogao biti dalekosežniji od bilo kojeg drugog.
Toplaku je trebala pobjeda protiv drugoligaša, zbog samopouzdanja i zato su na pokus poslani gotovo svi, osim najvažnijih Andrića, Solomona i Kelave.
U ovom trenutku najvažnijim se čini vratiti u formu Andrića jer je njegova uloga višestruka.
-Kako ga vratiti, kad još ne znam hoće li i ostati? Njemu je izbušen transfer u Belgiju, ali nije isključeno da do 31. kolovoza ipak ode. Zbog toga smo u neizvjesnosti. Inače, Andrić je pravi kada je 100 posto pripremljen, a sada to nije, objašnjava trener.
Solomon, je li on igrač na kojega se može osloniti?
-Njega stalno nešto boli. Ali on može. Jako puno može.Samo mora trenirati, mnogo trenirati.
Trener Toplak kaže i da za Inter prvenstvo tek počinje:
-Konačno smo se kompletirali. Došao je Šimunec, došao je Ćulum...
Ipak, Inter nije u dobroj situaciji, no tamo je puno iskustva i mnogo je sličnih bitaka dobiveno.
Kustošija je dobila puno novih igrača, ali Pantalona, Bjelanovića i Lovrića nema! Nema takvih.
-Nema takvih, no ima zanimljivih. Da bi se nadoknadili odlasci, ovi što su tu, trebati će dati više. Ja se nadam sredini ljestvice, prognozira trener Bezer.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>