SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Izvanredno borbena utakmica. Odlučio Batarelin prodor i idealna posluga. Koprić junak. Kustošija ne smije gubiti ovakve susrete. Igrala je dobro i i bila na pragu boda. Na utakmici je bio glavni instruktor HNS-a Ćuk

Foto: ŠogyFoto: Šogy
LUČKO - KUSTOŠIJA 2:1 (1:1)
 
ZAGREB - Stadion Lučko. Gledalaca: 400. Glavni sudac: Čužić (Velika Gorica) 6. Pomoćni suci: Mihalj (Velika Gorica) i Gvozdanović (Jastrebarsko). Četvrti sudac: Antunović (Velika Gorica). Delegat: Mladina (Zagreb). Kontrolor suđenja: Conjar (Osijek)
 
Strijelci: 0:1 - Vragolović 822), 1:1 - Polić (39) 11 m, 2:1 - Roglić (80).
 
LUČKO: Koprić 7.5, Ribić 6, Lončar 7, Kunštić - (od 10. Krsnik 6), V. Filipović 6 (od 72. Marinić -), Vajdovčić 6,5, Polić 7, Belak 6,5 (0d 78. Batarelo 7), Ceraj 7, Roglić 7, N, Filipović 6. Trener Dražen Biškup 6.
 
KUSTOŠIJA: Žitnjak 6,5, Biškup 6, Cmrečnjak 6,5, Pavković 6,5, Deak 6,5, Lihić 6,5, Kovačić 6 (od 72. Rašić -), Vragolović 7 (od 82. Ljubanović -), Kolega 6,5, Plazonja 6, M. Čakarun 6. Trener Bezer 6.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Koprić (Lučko)
 
Najgore je izgubiti utakmicu koju po razvoju događaja ne smiješ izgubiti i najslađe je dobiti susret u kojem povremeno visiš do mjere da te hvata istinski strah. To su otprilike osjećaji koji vjerojatno obuzimaju Kustošiju i Lučko sudionike otvorenoga, vrlo borbenoga i bespoštednoga dvoboja na početku prvenstva  u koje su momčadi ušle s različitim preduvjerenjima. Lučko s rezonom da je jače nego u prošloj sezoni kada je tek u posljednjem kolu osiguralo drugoligaški status i Kustošija, znatno oslabljena, bez četvorice ponajboljih iz proljetne polusezone kada je bila jedno od najugodnijih iznenađenja.
Kustošija je povela i na kraju izgubila. Ključnin trenutak dogodio se u 85. minuti kada je izvanredni vratar Koprić  rijetko viđenom intervencijom sačuvao mrežu netaknutom. Samo pet minuta prije toga, poslije izmjene kojom je trener Biškup u vatru ubacio Batarela, dogodila se presudna situacija za pobjedu Lučkog. Batarelo je napravio sve,  a Ceraj uposlio strijelca  Roglića.
Ovo je bila kud i kamo privlačnija predstava od jučer dosadne između Dragovoljca i Zadra.
Susretu je prisustvovao i Sreten Ćuk, glavni instruktor HNS-a:
-Dobro, borbeno, za početak zaista sve o.k. rekao je glavni instruktor.
Kojim povodom ste Vi ovdje ? - pitali smo, uz ostalo, Ćuka?
-U središtu mojega interesa su momci od 20. do 21. godine.
U našoj blizini bio je Franjo Pužin, trener na odmoru:
-Čini mi se da Lučko ne igra puno bolje nego prošle sezone.
Vjerojatno ne igra, ali ima Koprića. Uzalud bi bila sva lucidnost Ceraja i svi skokovi Lončara i gol Roglića i posluga Batarela da nije bilo Koprića. Čini se da bi trener Biškup na svom terenu trebao igrati smjelije. Nekako je puno veznih.
Kustošija će doći u probleme ako bude gubila ovakve utakmice. Da nije pobjeđena, Vragolovića bismo proglasili najboljim. Deak, Cmrečnjak i Pavković igrali su zaista dobro. Lihić također. No, nije bilo konačnoga efekta.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>