SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Varaždin prošao uvjerljivo kroz Siget. Drožđek (22), inače najbolji, spreman za odlazak iz Varaždina. Cijena se zna, čeka se investitor. Umjesto njega Benko (34)! Dragovoljac je čuvao ili je hladio ponajbolje, uoči Međimurja

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - VARAŽDIN 0:3 (0:1)
 
ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 350. Glavni sudac: Burilo (Osijek) 7. Pomoćni suci: Berger (Osijek) i Keglević (Našice). Četvrti sudac: Kurtović (Osijek). Delegat: Jurina (Zabok). Kontrolor suđenja: Vukić (Rijeka).
 
Strijelci: 0:1 - Sačer (12), 0:2 - Drožđek (67), 0:3 - Kolarić (67).
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 5,5, Hanžek 6, Žugaj 5,5, Filipović 5,5, Cerovec 5,5, Puškarić 5,5 (od 71. Alghoul -), Pejić 5,5, Ćorić 5,5, Babin 5,5 (od 46. Miličević 6), Majstorović 6, Žužul 5,5. Trener Bevc 5,5.
 
VARAŽDIN: Mrmić 7, Stolnik 6,5, Čelić 6,5, Senić 6 (od 60. Perković -), Sambolec 6,5, Golubar 7 (od 46. Jertec 6,5), Kolarić 7, Težak 6,5, Glavica 6, Drožđek 7,5 (od 73. Črnko -), Sačer 7. Trener Mumlek 7.
 
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Drožđek (Varaždin)
 
U Hrvatskom kupu Varaždin je uvjerljivo pobijedio Dragovoljac u Sigetu s 3:0, a najbolji igrač bio je Domagoj Drožđek za kojega se uporno govori da će napustiti Varaždin do 31. kolovoza.
Drožđek je u prošloj sezoni bio najbolji drugoligaški igrač. Takvim su ga - u anketi SportNewsa - proglasili drugoligaški treneri.
Bilo je ugodno poslije utakmice popričati s našim laureatom i ekskluzivno doznati što se zapravo događa s njim. Piše se da prelazi u Istru iz Pule. Nije igrao ni u prvom kolu u Bijelom Brdu.
-Spremam se do kraja prijelaznog roka, znači do 31. srpnja napustiti Varaždin. Imam tri ponude hrvatskih klubova i još nije odlučeno gdje ću. Među njima nije Istra. I moj sadašnji klub treba tu naći svoju računicu.
Da li možda idete u Dinamo?
-Za sada ne idem.
Ako odete, tko će Varaždin uvesti u Prvu HNL? Nije li to pogreška kluba?
-Moja je želja da odem, bio je odriješit Drožđek.
Trener Mumlek se nije previše živcirao na spomen da će Drožđek vjerojatno otići.
-Drožđek ima svoju cijenu i tko ju plati imat će ga.
Pa s kim ćete igrati Prvu HNL? - nismo se dali?
-Pa tko kaže da ćemo igrati Prvu HNL, pokušao se izvuči trener, a onda je shvati da takav odgovor nema smisla, pa je ispalio:
-Igrat će Benko!
O utakmici je kazao:
-U drugom poluvremenu smo imali jednu  crnu rupu.
Dragovoljac je počeo bez dvojice ponajboljih: Matijaševića i Alghoula, te Miličevića i Ćerdića. U nastavku su ušli Miličević u napad, te 20 minuta Alghoul. Da li je to kazna za lošu igru protiv Zadra ili ih trener čuva za prvenstveni nastup u Čakovcu? Iako svatko zna da je Matijašević bolji igrač od Žužula. U svemu nešto se ne čini logičnim.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>