SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Sesvetama i Zadaru po bod nakon razočaravajućeg prvog poluvremena, nogometna rapsodija u drugom s pet golova.

Foto: Djuka / Dago dvostruki strijelacFoto: Djuka / Dago dvostruki strijelac
SESVETE - ZADAR 3:3 (0:1)
 
SESVETE - Stadion Sesvete. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Čužić (Velika Gorica) . Pomoćni suci: Bučar ( Duga Resa) Brkić (Dugo Selo). Ćetvrti sudac: Bionda (Zapreši). Delegat: Šundalić (Našice). Kontrolor suđenja: Antolović Vercingetoriks (Našice)
 
Strijelci: 0:1 - Matić  (43), 1:1 - Jovičević (49), 2:1 - Dado (59), 3:1 - Dado (65), 3:2 - Župan (69), 3:3 - Begić (73).
 
SESVETE: Sušak, Jelić, Vranjković (od 39 Jovičević) , Dodig ( od 85 Brezina), Markota (od 80 Vasilj),  Tolić, Dago, Ćosić, Mikulić, Drmić, Joković, Trener: Babić
 
ZADAR: Bender, Repić, Pranić, Sarić, Župan, Majić (od 69 Begić) Jerbić, Matić, Jurić (od 82 Surać), Lepinjica, Jurjević (od 75 Iveljić) Trener: Sunara
 
Sesvete i Zadar upisali su po bod nakon prvog razočaravajućeg prvog poluvremena u kojem je Zadar poveo golom Matića , a nakon toga odigrali fantastično u nastavku s pet postignutih golova. Sesvete su u nastavku preuzele inicijativu i odigrale fantastičnih 20 minuta za preokret i povele s 3:1 golovima Jovičevića i Dada koji je s dva gola dobio epitet igrača utakmice. Zadar nije posustao već je golovima Župana i Begića poravnao. Župan je mogao Zadru donijeti puni plijen da je iskoristio priliku koja mu se ukazala u 90 minuti.

Tin Matić strijelac vodećeg gola na posudbi je u Zadru iz Poljske Legije.
- Nakon dvije godine došao sam na posudbu u Zadar, došao sam odigrati sezonu i da se vratim u staru formu . Danas sam prvu utakmicu startao od početka, zadovoljan sam moglo je biti i bolje žalimo za tri boda. Dali smo sve od sebe da se nakon što smo pali vratimo i na kraju moramo biti zadovoljni, bod iz Sesveta je veliki bod.

-Teška utakmica nakon dva poraza. Poveli smo u prvom poluvremenu u najboljem momentu, a onda početkom drugog primili smo gol iz jedne tranzicije iz koja si to nismo smjeli dozvoliti, nažalost već u trećoj utakmici događaju nam se neke greškice i situacija. Mislim da smo kvalitetno odigrali i zasluženo osvojili bod, iako je moglo biti i više, a moglo je biti i lošije. Čestitam dečkima i zahvaljujem im što su pokazali karakter i što nisu odustali. Najgore i najteže je kada imaš pozitivan rezultat doći u negativan i ponovo se vraćati. Pokazali smo danas karakter i od današnjeg dana Zadar kreće uzlaznom putanjom, komentirao je Sunara utakmicu.

- Ne smije nam se dogoditi da na neku dugu loptu ili da se ne nadamo nekoj odbijenoj lopti i nažalost primimo gol, a ovaj treći, čovjek je pogodio fenomenalno, govori Dino Babić trener Sesveta.
 
 
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>