SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Odličan dojam iz prvog dijela Dragovoljac je savim pokvario u nastavku. Solin je pri samom kraju mogao i pobijediti. Pavlinović, Burić, Mastelić i Ćurić najbolji igrači utakmice. Da je Hasan ponovio prvo poluvrijeme to bi bio on

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - SOLIN 2:2 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Kurtović (Osijek) 7.  Pomoćni suci: Lacović (Donji Miholjac) i Gvozdanović (Jastrebarsko). Četvrti sudac: Plantosar (Darda). Delegat: Pulić (Rijeka). Kontrolor suđenja: Svilokos (Sisak).
 
Strijelci: 1:0 - Burić (5), 2:0 - Ćorić (49) 11 m, 1:1 - Ćurić (53), 2:2 - Pavlinović (62).
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 6, Cerovec 6, Ćerdić 5,5, Cetina 5,5, Rožman 6, Ćorić 7, Hasan 7, Babin 7, Majstorović - (od 14. Hanžek 6,5), Burić 7,5 (od 62. Alghoul 6), Matijašević 6,5 (od 84. Puškarić -). Trener Stane Bevc 6,5.
 
SOLIN: Jelić 6, Čeko x (od 66. Mrković -), Tomić 6,5, Bauk 6,5, Barada 7, Ćurić 7,5, D. Ninčević 7, Mastelić 7,5 (od 80. Ivanović -), Pezo 6, Maganić 6, (od 90+2 M. Ninčević -), Pavlinović 7,5. Trener Mladen Jurić 7.
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Pavlinović (Solin)
 
Poredak najboljih igrača utakmice ide ovim redom: Antonio Pavlinović, strijelac izjednačujućeg pogotka za Solin, prvi napadač, 24 godine star, u Solinu veći dio karijere; Vladimir Burić, strijelac vodećeg pogotka za Dragovoljac, na kojemu je skrivljen i kazneni udarac za domaće, lijevo krilo, 20 godina star, Dragovoljčev junior i od 2016. do 2017. član Istre 1961; Ivan Mastelić, 22 godine star koji je kao vezni igrač Solina dirigirao igrom. Osim Hajduka bio je i u Junaku, te polusezonu u Cibaliji i Mario Ćurić, 19 godina star, junior Hajduka i strijelac vrlo lijepog gola za goste. Tu prestaju ocjene - 7,5. Takvu ocjenu pa i višu zaslužio je i Domagoj Hasan  (Dragovoljac), 21 godinu star, "podrijetlom" Samoborac iz najprivlačnijeg grada u okolini Zagreba, ali samo za prvo poluvrijeme. Da je igru iz prvog poluvremena ponovio i u drugom, tako bi bio ocijenjen i Filip Matijašević (Dragovoljac). On je začeo prvi gol i taj potez je bio izvanredan. Ali takvih rješenja više nije bilo.
Utakmica između Dragovoljca i Solina bila je uzbudljiva s nekoliko vrlo efektnih akcija, ali i pogrešaka uže obrane momčadi iz Sigeta. To je dovelo do toga da je odličan dojam iz prvog dijela Dragovoljac sasvim pokvario u nastavku i zbog slabe igre u samoj završnici mogao je susret za njega završiti i posve naopako.
Antonio Pavlinović ovako je ocijenio utakmicu:
-Kad se s 2:0 za domaće vratiš na 2:2 ne smiješ biti nezadovoljan. ali kad u nadoknadi osnovnog vremena učiniš onakav pritisak i izvedeš nekoliko kornera za redom tada možeš žaliti i za pobjedom.
Da li je ova momčad bolja od prošlo-sezonske koja se spašavala u posljednjem trenutku?
-Vrijeme će pokazati, ali ja mislim da jest. Igramo dobro pa ćemo pokušati i prema vrhu.
Trener Mladen Jurić nije gajio toliki optimizam:
-Nama je važno da postanemo stabilni drugoligaš. Da nam se ne ponovi prošlo prvenstvo.
Ali kad uspoređujete sastave, što zaključujete?
-Ovi ulažu više energije na treninzima. Puno su angažiraniji. Većinom su iz treće lige i žele se dokazati.
Stane Bevc, trener Dragovoljca, pa i ostali bili su dosta kiseli poslije utakmice jer ipak prokockali su sigurno vodstvo.
-Jako smo mlada ekipa, vadio se 57-godišnji slovenski trener iz Celja, iako to nije neki argument.
Više mu je vrijedila konstatacija da je od 14. minute igrao bez ozlijeđenog Majstorovića i od 62. bez dotad najboljeg Vladimira Burića. To su ipak važne poluge.
Spominjao je i neki jedanaesterac u prvom poluvremenu koji sudac nije dosudio. Mi to nismo vidjeli, ali možda pokaže televizija.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>