SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Plazonja jurio po krilu s najboljim svojstvima Rebića i Perišića. Četiri promašaja Kustošije u završnici iz idealnih šansi. Vragolović, jedini strijelac: Igrači su od umora bez koncentracije. Oreščanin, trener Hajduka II, ljut, ali zadovoljan

Foto: Djuka / Podjela bodova, nakon promašaja KustošijeFoto: Djuka / Podjela bodova, nakon promašaja Kustošije
KUSTOŠIJA - HAJDUK II 1:1 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion Kustošije. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Mlinarić (Sisak) 7. Pomoćni suci: Batušić (Cvetković) i Ćorić (Bjelovar). Četvrti sudac: Marić (Sisak). Delegatkinja: Marica Kesak (Zabok). Kontrolor sudaca: Conjar (Osijek).
 
Strijelci: 1:0 - Vragolović (20), 1:1 - Šego (54).
 
KUSTOŠIJA: Žitnjak 7,5, Šimunić (od 45+2 Dunić 6,5), Šušković-Jakopac 6,5, Cmrečnjak 6,5, Deak 6, Lihić 6,5, Kovačić 6, Vragolović 7,5 (od 84. Ljubanović -), Kolega 6,5, Plazonja 8, M. Čakarun 6. Trener Bezer 7.
 
HAJDUK II: Ljubić 7,5, Relota 6, Šuto 6, Batarelo 6,5, Bradarić 6, Nejašmić 6,5, Jurić 6,5 (od 74. Sahiti -) Pasariček 6,5, Kreković 7, Teklić 6,5, Šego 7.5. Trener Oreščanin 7.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Plazonja (Kustošija).
 
Do 75. minute to je bila obična utakmica, pretežno na sredini terena, sputana visokom temperaturom i razvojem situacija koje su vukle prema neodlučenom ishodu.
A onda se dogodilo nešto što je potpuno promijenilo zaključak. Kustošija je stvorila, a nije realizirala četiri iznimne šanse poslije kojih može gorko plakati. Ostala je bez sva tri boda. Hajduk II se izvukao od poraza. Marin Ljubić je branio izvanredno, a Michele Šego igrao na razini svoje već dostignute reputacije.
-Zadnje dvije šanse Kustošije pokvarile su mi dojam, izjavio je trener gostiju Siniša Oreščanin. Završio sam utakmicu jako ljut. Mi smo kontrolirali većinu, a na kraju moramo biti zadovoljni bodom.
Zašto je tako bilo, Oreščanin nije objasnio. 
Događaji su u jednom trenutku završnice krenuli kao na pokretnoj vrpci.
Prvo je Stjepan Plazonja izvanredno prošao lijevom stranom. Bilo je to u najboljoj svojsvenosti Rebića ili Perišića. Nešto najvrhunskije što smo vidjeli u protekla tri prvenstvena dana. Nešto, kao najbolji potez svih liga. Njegov centaršut prihvatio je Matija Čakarun i pucao pokraj gola. Neobjašnjivo!
-To vam je finiš susreta i igrači više nemaju koncenracije, branio je suigrača jedini strijelac Kustošije Vragolović, Bitno je da mi stvaramo šanse. Golovi će doći.
Plazonja je pripremio još jednu šansu koje nije iskorištena na nesvaskidašnji način.
U 84. minuti Bezer je uveo Ivora Ljubanovića (19) Dubravaša koji je preko Istre i Intera dospio do Kustošije.
Ljubanović je pucao lopta je išla prema mreži, u zraku je bio uzvik gol, ali je vratar Ljubić načinio još korak dva i uspio loptu izbaciti.
Idealnu prigodu imao je i Dino Lihić 22) koji je preko HAŠK-a, Gorice, Stupnika i Sesveta prekoračio vrata Babićevih dvora. U neko doba smatran je jednim od najtalentiranijih juniora. Treneri su se zaklinjali u njega. Nije zabio!
I još jednom, po četvrti put mogla se zatresti Hajdukova mreža. U "muvingu" je bio je i Mateo Dumić.
Što se to događa?, pitali smo Plazonju i podsjetili da to ide od prvog kola od Lučkog. I protiv Dugopolja ste pripremilim perfektnu prigodu:
-Moramo to popraviti, hrabrio se Plazonja.
Možemo sa svakim, dodao je predsjednik Babić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room