SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Lučko je moglo pobijediti i uvjerljivije. Polić zabio fantastičano. Uzbudljivo i na rubu incidenta. Dinamovci nisu mogli oprostiti provokaciju domaćeg trenera. Gdje ste bili dok sam ja igrao u Dinamu, uzvraćao je Biškup.

LUČKO - DINAMO II 1:0 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion Lučko. Gledalaca: 400. Glavni sudac: Matej Horvat (Zagreb) 6,5,Pomoćni suci: A. Marić i Kolarević (Zagreb). Četvrta sutkinja: Sabina Bolić (Zagreb). Delegat: Lukšić (Velika Gorica). Kontrola suđenja: Bošnjak (Harkanovci).
 
Strijelac: 1:0 - Polić (84).
 
LUČKO: Koprić 7, Ribić 6,5, Lončar 7, Knezović 7, N. Filipović 7,5, Batarelo 7, Ceraj 7, Mladen 7, Luetić 6 (od 46. Polić 8), Vajdovčić 7 (od 80. Marić -), Banović (od 67. Belak -). Trener Dražen Biškup 7.
 
DINAMO II: Juric 7, Barišić 6, Briški 5,5, Džijan 6, Gogić 6, Tolić 6 (od 72. Stanić -), Gjira 6 (od 79. Kim Hyunwoo -), Knežević 5,5 (od 52. Šipoš 6), Hasić 6, Cekici 6, Ćuže 6. Trener Jovićević 6.
 
Ocjena utakmice: 7,5.
Igrač dvoboja: Polić (Lučko).
 
Dogodila se iznimno važna pobjeda Lučkog nad Dinamom II koji nije predstavio neki poseban izbor  budućih zvijezda, Pa čak ni do ozljede standardni i perspektivni, a sada oporavljeni Fintić nije bio ni na klupi nego u gledalištu. Puno govori činjenica da je najbolji igrač Dinama II bio vratar Lovro Juric. Lučko je moglo slaviti i uvjerljivije.
Utakmice je u mnogome ličila na onu subotnju izvanrednu treće-ligašku predstavu između Jaruna i Dubrave TK, samo što je incidentni dio bio mnogo opasniji. Roko Ivanović, predsjednik Dubrave, u Jarunu je bio "mlaka vodica", prema ovom.
 U Lučkom u samoj završnici, do krajnosti uzbuđen trener  Dražen Biškup, pokušao je udariti ili je samo priprijetio prema lijevom beku Dinama Gogiću, ali je to poslije svršetka zamalo dovelo do incidenta jer Dinamovci nisu željeli Biškupu tek tako oprostiti.
-Gdje ste vi bili dok sam ja igrao u Dinamu, povišenim tonom je uzvraćao Biškup.
Jovićevićev zamjenik u Dinamu Fabijan Komljenović je komentirao na svoj način:
-Žao mi je što nismo bili bezobrazniji. Ali, ovo su ipak još djeca.
Utakmica je bila puna uzbuđenje, borbenosti i silovitoga pritiska Lučkog u prvom poluvremenu. No, samo je Petar Banović imao pravu šansu. U drugom poluvremenu Dinamo II je na trenutke pokazavio da je ipak riječ o Dinamu. Jovićević je trošio grlo, upućivao i savjetovao, ali se ipak bitno dogodilo pred njegovim vratima. Prvo se činilo da Biškup nije pogodio s izmjenom, jer je najboljega u prvom poluvremenu Mihaela Mladena prebacio na desno krilo, Ceraja u napad i na njegovo mjesto u vezni red Dejana Polića. No, baš to je guralo u pobjedu. Polić je odigrao izvanredno, te u 84. minuti odlučio utakmicu fantastičnim šutom iz slobodnog udarca sa 20 m, preko zida u lijeve rašlje. To je bilo kao na filmu. Juric nije mogao ništa.
Polić (25) je u ljeti pristupio iz Novigrada gdje je bio na posudbi iz Istre. Tri godine proveo je u Sloveniji, igrao je i za Rijeku.
Nismo Vas vidjeli od prvog kola, od Kustošije. Ni na prijateljskoj utakmici prošli utorak u Zaprešiću nije Vas bilo?
-Ozlijedio sam se protiv Kustošije. U Zaprešiću nisam igrao zbog situacije u obitelji. I prije ove utakmice sam malo trenirao, objasnio je najbolji.
Igor Jovićević, trener Dinama II, imao je rezervu prema situaciji zbog koje je dosuđen slobodan udarac iz kojeg je Polić onako sjajno pogodio. Sudac Matej Horvat je, naime, dosudio igranje rukom.
-Žao mi je što smo izgubili iz sumnjivog prekršaja. Utakmica je bila tvrda s puno šansi, sjajna za gledanje. Pobjeda je moga otići na jednu ili na drugu stranu. Zbog toga bi realnije bilo neodlučeno.
Ipak, za šansama puno više treba žaliti Lučko. U 73. minuti "kažnjivo" je uprskao Vajdovčić, a u 81. još "kažnjivije" upravo taj veliki talenat iz Korivnice Mihael Mladen. Najveću šansu za Dinamo II imao je Kim Hyunwoo u 92. minuti.
-Dečki su dali srce na terenu, zaključio je trener Lučkog Dražen Biškup.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room