SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dvojici Perkovića, svakom po bod. Dragovoljcu treba agresivnosti, pritiska i definiranje vezne linije. Istakao se novi stoper Žugaj. Šibenikov trener Perković koji se dokazao u Interu, ima dobru momčad. Roca, s 20 m, zabio za vodeći gol

Foto: Djuka / Podjela bodova u SigetuFoto: Djuka / Podjela bodova u Sigetu
HRVATSKI DRAGOVOLJAC - ŠIBENIK 1:1 (0:1)
 
ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Jelenčić (Kastav) 6,5. Pomoćni suci: Balen (Rijeka) i Biljuh (Marčana). Četvrti sudac: Čalić (Marčana). Delegat: Margetić (Zelina). Kontrolor sudaca: Slivar (Valpovo).
 
Strijelci: 0:1 - Roca (18), 1:1 - Ćorić (76).
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 6,5, Hanžek 6, Žugaj 7, Cetina 6, Bilić 6 (od 78. Cerovec -), Ćorić 7, Hasan 5,5 (od 54. Alghoul 6,5), Babin 6, Burić 6, Žužul 5,5 (od 62. Havojić -), Matijašević 6. Trener Boris Perković 6.5.
 
ŠIBENIK: Labrović 7, Pecolaj 6 (od 82. Stanić -), Vukorepa 6,5, Pandža 6,5, Blaić 6, Bulat 6 (od 62. Maleš -), Roca 7, Celić 6,5, Kukec 6, Okechukwu 6,5, Prince 6 (od 78. Musa -). Trener Borimir Perković 6,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Roca (Šibenik).
 
Utakmica je završila potpuno pravednim neodlučenim rezultatom, iako oba suparnika mogu reći i da su izgubili dva boda. Šibenik, kao gost, bio je bolji u većem dijelu prvog poluvremena i mogao je u nastavku preko Princea doći i na 2:0, ali i Dragovoljac ima pravo žaliti se: njemu je u potpunosti pripala završnica kada se mnogi okršaji i rješavaju.
Novi trener Dragovoljca, 53-godišnji Boris Perković koji se dokazao trenirajući najpoznatije zagrebačke trećeligaše, imat će puno posla, jer nema loše igrače, no treba ih uskladiti, usmjeriti i prilagoditi potrebama natjecanja u drugoj ligi. Treba pojačati agresivnost i pritisak prema suparničkim igračima, treba ustaliti formu i ustanoviti vezni red u pravom smislu. Domagoj Hasan je u prošlom kolu protiv Solina u prvom poluvremenu bio odličan,a u drugom slab. Danas je svo vrijeme koje je proveo u igri bio nezapažen. Josip Ćorić je zabio izjednačujući pogodak, dobro pokriva prostor, ali je slabiji u promijeni ritma. Domagoj Babin (18) koji je prošao i Dinamo i Sesvete velika je nada, a talenat je potvrdio samo u prvom poluvremenu. Muhamed Alghoul svojim je ulaskom pridonio napretku Dragovoljca, ali nema kontinuiteta u igri.
Dobrim se pokazao stoper Matej Žugaj (24) koji je u srpnju pristupio iz Dubrave.
Borimir Perković (50), trener Šibenika - proslavio se igranjem u sedam hrvatskih prvoligaša i treniranjem Intera u dva navrata - ima dobru momčad, iako pojedine pozicije još treba brusiti. Još je prostora za napredak. 
Vodeći pogodak postigao je Ivan Roca, 22 godine star, rođen u Vodicama, od početka igrač Šibenika koji je izvjesno vrijeme proveo u Australiji u klubu pokraj Sydneyja. On je zbog gola s 20 metara zaslužio biti igrač utakmice, no i njemu nedostaje više sadržaja u igri.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room