SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dok je Pilj žnirao kopačku Šitum je zabijao. Šitum, Moro i Bagarić odigrali za prevlast Dinama. Vezna linija Dinama zapravo je slomila Osijek. Špoljarić, jedan najvećih talenata Osijeka, nije zabio kada je bilo najvažnije

Foto: Djuka / Šitum dva gola za povratakFoto: Djuka / Šitum dva gola za povratak
DINAMO - OSIJEK II  4:1 (2:1)
 
ZAGREB - Stadion Hitrec-Kacian. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Linić (Rijeka) 7. Pajić i Balen (Rijeka). Četvrti sudac: Jelenčić (Kastav). Delegat: Čilić (Vinkovci). Kontrola suđenja: Premužaj (Varaždin).
 
Strijelci: 0:1 - Špoljarić (4), 1:1 - Šitum (17), 2:1 - Šitum (18), 3:1 - Moro (50) 11 m, 4:1 - Bagarić (85).
 
DINAMO II: Horkaš 7, Barišić 7, Džijan 7, Čalušić 7, Gogić 7, Moro 7,5 (od 84. Franjić -), Knežević 7 (od 78. Gjira -), Rešetar 7 (od 71. Ćuže -), Šitum 8, Bagarić 7,5, Šipoš 7. Trener Jovićević 7,5.
 
OSIJEK II: Kukić 6, Ćosić 6, Bagadur x, Radeljić 6 (od 79. Durdov -), Talys 6,  Plum 6 (od 62. Žaper -), Soldić 6, Caimacov 6, Pilj 6,  Špoljarić 7, Daku 6 (od 46. Hudećek 6). Trener Dino Skender 6.
 
Ocjena utakmice: 7,5.
Igrač dvoboja: Šitum (Dinamo II)
 
Dinamo II je odigrao agresivno i napadački i da nije bilo male krize na početku, bila bi to velika, uvjerljiva i sadržajna pobjeda domaćih. Osijek II je poveo u 4. minuti i ubzo potom Špoljarić je u 15. minuti imao idealnu šansu koju je Horkaš obranio. Jedan od najvećih talenata Osijeka, 21-godišnji Josip Špoljarić mogao je utakmicu rezultatski drukčije usmjeriti, ili je učiniti krajnje neizvjesnom do posljednje njezine minute. 
Ali nije bilo tako. Moro je preuzeo konce, dok je Šitum djelovao i s pozicije desnog krila i u sredini i šire. Dvojica Dinamovih prvotimaca pokazala su da se žurno vraćaju u Bjeličini sastav. Njima uz bok kretao se 19-godišnji Ilija Bagarić koji je prije godinu dana pristupio iz Splita. Dominik Rešetar, 18-godišnji Stubičanec iz Interove škole mladeži - registriran 18. kolovoza - također je potvrdio da je nova Dinamova uzdanica.
Gotovo da ih je previše! Kuda će svi oni? Konkurencija je ubitačna! Ipak, kaže se, od viška glava ne boli.
Zapravo je Osijek slomljen na sredini terena bez obzira tko se u određenom trenutku našao u ulozi između dva šesnaesterca. U tom dijelu terena Dinamo II je igrao izvanredno.
Bilo je zanimljivo u 17. i u 18. minuti kada je golove postizao Šitum. Možda to i nije utjecalo, ali Marin Pilj je bio izvan igrališta, žnirajući svoju kopačku koja mu se izgleda izula!
Nedavno u Kustošiji Dino i Marin Skender trener i predstavnik kluba činili su jaki pritisak na suca. Trebalo ih je isključiti. Na Hitrec-Kacianu to je činio samo Marin, ali mu je pomagao negdašnji igrač  Karlo Primorac.
No, da ne bismo bili nepravedni podsjetit ćemo da su to - zanimljivo baš u Kustošiji - 4. studenoga prošle godine, činili i Dinamovi Jovićević i tada asistent Komljenović. I zaradili su kazneni udarac kojim je Dinamo pobijedio.
Razgovarali smo o tome u subotu za vrijeme utakmice Inter - Rijeka s pomoćnim trenerom i tehnikom Osijeka Ivom Smojom, nekada igračem Osijeka i Hajduka.
-To vam je tako. Treneri to nekad koriste, ako misle da bi moglo "pomoći".
Jovićević je danas samo jednom eksplodirao. Svakako je bolje pouzdati se u kvalitetu svojih igrača. To je ovaj put tako bjelodano dokazano.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>