SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kustošija je dobila novog trenera Ivandu koji pokazuje iznimnu hrabrost i dosljednost. Iako je mogao izjednačiti u zadnjim sekundama, Dragovoljac je mogao popiti i pet komada. Zašto je trener Mladina dao izjavu koja nije sasvim činjenična?

Foto: Djuka / Kustošiji puni plijen u SigetuFoto: Djuka / Kustošiji puni plijen u Sigetu
HRVATSKI DRAGOVOLJAC - KUSTOŠIJA  0:1 (0:1)
 
ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Čužić (Velika Gorica) 7. Pomoćni suci: Mihalj (Velika Gorica) i Benković (Zaprešić). Četvrti sudac: Antunović (Velika Gorica). Delegat: Lukšić (Velika Gorica). Kontrola suđenja: Šupraha (Split).
 
Strijelac: 0.1 - Kolega (4).
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 6, Hanžek 6, Ćerdić 5,5 Cetina 5,5, Bilić 5,5 (od 67. Miličević -), Ćorić 5,5, Hasan 5,5 (od 46. Alghoul 5,5), Babin 5,5 (od 77. Sekulić -),  x, Majstorović 6, Havojić , Majstorović 5,5. Trener Mladina 5,5.
 
KUSTOŠIJA: Vladić 8, Biškup 6,5, Šimunić, Pavković 6,5, Deak 6,5 Kovačić 7, Donald 6, Vragolović 7 (od 55. M. Čakarun -), Kolega 7,5, Plazonja 7 (od 71. Rašić -), Ljubanović 6,5 (od 89. Sabolović -) Trener Ivanda 7,5.
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Vladić (Kustošija).
 
Stjepana Spajića, legendarnog predsjednika, nema od 2004. i Dragovoljac je već više od desetljeća u neprestanom padu. Bilo je povremenih usporavanja silaska, ali u posljednjih nekoliko sezona Sigećani su jedva očuvali status. U utakmici s Kustošijom se činilo da Dragovoljac nikada nije bio lošiji. On što zbunjuje je loš voljni momenat igrača. Jest da su u četvrtoj minuti poslije osnovnog vremena, domaći imali šansu utakmice i činilo se da će Kustošija platiti za sve one silne promašaje od 82. do 90. minute. Ali se to nepisano pravilo - ako promašiš nepromašivo slijedi te kazna - srećom po Kustošiju nije se dogodilo i da se dogodilo bila bi prava nepravda. Kustošija je do 90. minute mogla zabiti i pet komada.
Ne vjerujemo da dragovoljci nemaju ljudi sposobnih da klub vrate na Spajićeve staze.
Prvi put Dragovoljac je ozbiljnije napao u 31. minuti, a prvu uvjerljiviju šansu imao je Havojić u 38. minuti. Samo su Havojić i Majstorović bili donekle na razini.
U Drugoj HNL smo jedna mala doza presinga jedne momčadi može potpuno onesposobiti protivnika i to se Dragovoljcu dogodilo. Vragoloić, Ljubanović i Plazonja visoko su u prvih 30 minuta pritisnuli obranu domaćih i ona je bila uplašena, netočna i neupotrebljiva. Pola sata Dragovoljac je bio potpuno blokiran. Već u četvrtoj minuti pao je gol nakon prodora Plazonje i centaršuta prema Kolegi.
Trener Dragovoljca, iskusni i svakako znalac - Davor Mladina dao je izjavu koja nije odgovarala stvarnom stanju i pitanje je zašto je to učinio. On je odveć "stari mačak" da ne bi znao što se u biti događa.
-Imali smo više od igre i više šansi. Ali naš pritisak nije bio dovoljan, ostavio nas je iznenađene Mladina.
Ne znamo je li nas čuo  jer je žurio, kada smo pitali, a što je bilo u prvih pola sata? I što je bilo od 82. do 90. minute?
Kustošija je dobila novog trenera iz vlastitih redova - Antu Ivandu, koji je i u prošlom nastupnom kolu i u ovoj utakmici pokazao iznimnu hrabrost i dosljednost. Čovjek vadi najbolje igrače da bi sačuvao taktičku disciplinu u očuvanju rezultata! Oba puta "žrtva" je bio Vragolović, danas i Plazonja. S takvim kuražem i svakako dozom sreće Ivanda je u dva kola osvojio šest bodova i donio slavlja. Kustošija juri prema vrhu.
-Mislim da su ovi rezultati samo zamašnjak, samouvjereno je odgovorio.
Svakako da mu u tome pomažu i izvanredne obrane vratara Matije Vladića. I danas, kao i prošle subote protiv Međimurja, Vladić je obranio sve!
Opet ste igrač utakmice, rekosmo mu.
-Mjesto nam je pri vrhu. Na kraju će biti tako, dijelio je optimizam svoga trenera, vratar Vladić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>