SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Iako u Kustošiji nije zaslužio pobjedu, Šibenik je bolji od Varaždina i bit će jesenski prvak u realnom plasmanu, bez Dinama II. Kustošija je zakasnila. Jak pritisak Šibenčana s klupe na četvrtog suca, ali bez posljedica

KUSTOŠIJA - ŠIBENIK 0:1 (0:1)

ZAGREB - Stadion u Kustošiji. Gledalaca: 180. Glavni sudac: Jelenčić (Kastav) 6. Pomoćni suci: Pajić (Rijeka) i Mađarić (Vrsar). Četvrti sudac: Čalić (Marčana). Delegat: Jovičić (Pula). Kontrolor sudaca: B. Marić (Daruvar).

Strijelac: 0:1 - Marko Bulat (39).

KUSTOŠIJA: Vladić 7, Biškup 6,5, Šušković-Jakopac 5,5, Pavković 6, Šimunić, Kovačić 7 (od 81. Dunić -), Vragolović 7, Kolega 7, Plazonja 6 (od 46. M. Čakarun 6), Ljubanović 6 (od 73. Sabolović -). Trener Ivanda 6. 

ŠIBENIK: Labrović 7, Blaić 6,5 (od 63. Ampem -), Vukorepa 7,5, Roca 6,5 (od 75. Stanić -), Alyju 7, Barišić 6,5, M. Bulat 7 (od 60. Pandža -), Celić 6,5, Maleš 7, Musa 6,6, Antunović 6. Trener Perković 7. 

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Vukorepa (Šibenik). 

Šibenik je došao umoran od drame s Hajdukom u Kupu i nije zaslužio sva tri boda, nego samo jedan, ali je to sastav potencijalno moćniji od svakog koji smo gledali u Zagrebu ove jeseni, a gledali smo ih sve. Šibenik je jači i od Varaždina koji je 21.rujna  poražen u Kustošiji, a danas i od Hrvatskog dragovoljca. Sljedeće subote 11. studenoga Varaždin igra u Šibeniku i kako Šibenčani imaju utakmicu manje zbog odgode u Dugopolju, realni su izgledi da jesenski prvak bude upravo Šibenik.

Šibenik ima veliku nadu, Marka Bulata (17 godina) koji je u prošlom kolu, kao i danas, zabio za pobjede protiv Hajduka II i Kustošije; ima sjajnog stopera, kapetana momčadi, 21-godišnjeg domaćeg dečka Martina Vukorepu, ima iskusnog Vicu Kendeša koji danas nije igrao, ima 32-godišnjeg Davora Kukeca koji također nije igrao, a svoje dugo iskustvo stjecao  je i u Interu, odakle je uostalom i 51-godišnji trener Borimir Perković. On je tri godine vodio Zaprešićane i prije toga igrao gdje je već 30 godina i domicilno.

Ako se nešto bitno ne dogodi Šibenik će u Prvu HNL. Mogli bismo se okladiti!

Ali ih o tome nemojte ni pitati. Pa, gotovo ni o čemu.

-Ostavite me sada na miru, odbio nas je 19 godišnji vratar Nediljko Labrović. Umoran sam!

Dobro, ostavit ćemo Vas, ali recite barem je li vam nešto u rodu bivši trener Mirko Labrović?

-Nije mi ništa.

Martin Vukorepa se zadržao u pozdravljanju s nekim iz publike pa nije stigao na pobjedničku "pjesmu i ples" u svlačionicu, te se na kratko ipak zadržao u razgovoru. Optimističke izjave u smislu da, "bit ćemo prvaci", nismo dobili. Vukorepa je doduše rekao:

-Daj Bože da se dogodi da uđemo u Prvu HNL. Ovdje su jedino i samo bila važna tri boda.

Trener Perković se zbunio na konstataciju Vi ste naš. Mi smo mislili u smislu Zaprešića, a onda je ipak priznao da je 30 godina Zaprešićanac angažiran i na drugim destinacijama.

-U drugom poluvremenu smo osjetili jaki umor i to nas je moglo stajati pobjede, priznao je Perković.

Kod Šibenika jedino na razini nije bio "predstavnik kluba" na klupi, Ivan Bulat. On je činio neprihvatljiv pritisak na suce, osobito na četvrtog suca Čalića iz Marčane. Čuli smo sve!  Zaslužio je isključenje. Suci, posebice glavni Jelenčić i pomoćni Mađarić "uvažavali" su svojim odlukama procjenu o visokom potencijalu Šibenika.

Kustošija je ušla u utakmicu s pogrešnom pretpostavkom da je Šibenik umoran i da će ta njegova slabost doći do izražaja samo od sebe. Ali je Šibenik ušao s devizom da je bitno odmah napasti pa dok ide ide. Tako je bilo. Gosti su napali zabili gol, mogli su još, a onda su stali. Treba reći da su gosti zabili iz jednog neoprostivog kiksa  stopera Šušković-Jakopca. 

Potom, a to je bilo u drugom poluvremenu, Kustošija je bila bolja, agresivnija i s  više šansi i "gol je visio" u zraku. No, nije i pao. Kolega je mogao više puta zabiti.

-Loše smo ušli u utakmicu i to nam se osvetilo. Po razvoju događaja u drugom poluvremenu zaslužili smo barem jedan bod, ako ne i pobjedu, rezonirao je domaći trener Ivanda.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room