SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Tolić u Sesvetama, na posudbi iz Lokomotive, odigrao izvrsnu partiju. Na Kajzerici je očito i previše talenata. Trener Dino Babić kaže da smo (vjerojatno pretjeranim) pohvalama Kustošiji dodatno motivirali njegove

Foto: Djuka / Tolić gol za 1:0Foto: Djuka / Tolić gol za 1:0
SESVETE - KUSTOŠIJA 3:0 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion u Sesvetama. Gledalaca: 130. Glavni sudac: Čužić (Velika Gorica) 6. Pomoćni suci: Batušić (Cvetković) i Barkić (Dugo Selo). Četvrti sudac: Antunović (Velika Gorica). Delegat: Mladina (Zagreb). Kontrola suđenja: Tomišić (Pazin).
 
Strijelci: 1:0 - Tolić (48), 2:0 - Vasilj (74), 3:0 - Tolić (90+2).
 
SESVETE: M. Mikulić 6,5, I. Mikulić 6,5, Joković 7, Jelić 7, Majcenić 7, Brezina 6,5 (od 90+2 Dodig -), Ćosić 7, Tolić 8, Markota 7, Dago 7,5 (od 68. Vranjković -), Vasilj 7,5 (od 79. Jovićević -). Trener Dino Babić 7,5.
 
KUSTOŠIJA: Vladić 5,5, Biškup 5 (od 75. Ljubanović -), Šimunić, Pavković 5,5, Deak 5,5, Donald 5,5 (od 46. Šušković-Jakopac 5,5), Kovačić 6,5, Sabolović 5,5 (od 62. Plazonja -), Vragolović 7, Kolega 6, M. Čakarun 5,5. Trener Ivanda 5,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Tolić (Sesvete).
 
- Vi ste nam dali motiva pisanjem o Kustošiji, kao iznimno dobroj, iznenadio nas je poslije uvjerljive (3:0) pobjede, trener Sesveta Dino Babić.
Moglo je to izgledati kao priznanje, ali i poruka da smo proteklih tjedana pretjerali.
Dino Babić je potom nahvalio svoje, uključujući i  sesvetsku školu mladeži, te pozive u reprezentacije Hrvatske i Srbije, dvojici mlađih prvotimaca Majceniću i Jokoviću. No, ubrzo se
zaustavio i počeo hvaliti Kustošiju. Shvatio je kako nije dobra primisao o lošem suparniku, jer to umanjuje značenje vlastite pobjede.
Babić je u zaključku rekao:
-Pobijedili smo dobru Kustošiju.
Ali po ovom, sesvetskom izdanju, Kustošija je doista - osim dvojice, trojice - zaslužila samo prijekore. I to oštre. Iako im je glavni stoper Cmrečnjak ozlijeđen i to povlači probleme.
-U drugom poluvremenu smo se raspali, priznao je trener Ante Ivanda.
Marko Tolić, 22-godišnji prednji vezni na posudbi iz Lokomotive bio je najbolji i to ne samo zbog dva gola. Dečko zna igrati i Lokomotiva zna izabrati. Lokomotiva izvrsno odabire i u mlađim kategorijama. Tu je gotovo jednaka Dinamu. Ali u toj gustoći neki i stradaju. Poput Konteka koji je u prošloj sezoni blistao u Sesvetama, ali nije vraćen na Kajzericu nego je završio u Sloveniji. I u ovoj utakmici bilo je s obje strane igrača koji su počinjali ili su još vezani za Lokomotivu.
Čemu se nada Tolić?
-Ovu posudbu gledam kao put za povratak u Lokomotivu i uključivanje u konkurenciju za prvu momčad. Dobrim igrama u Sesvetama želim pomoći klubu, ali pomoći i sebi. Da se istaknem da budem zapažen i da me gospoda Tomić i Šikić prihvate u ravnopravnu konkurenciju, logički je rezonirao Tolić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>