SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Babić Sesvete: Zbog angažiranja predsjednika Karatovića u izborima ZNS-a neće nam Lokomotiva uzimati Tolića i Majcenića, ali LASK možda hoće srpskog reprezentativca Jokovića. Šarlija odlazi za trenera golmana u Dinamo

Zvali smo Dinu Babića, trenera i sportskog direktora drugoligaša Sesveta, ali se on prvi put nije javljao i pomislili smo da je to zbog našeg kritičkog pisanja prema načinu angažiranja i svrstavanju uz Mamića, Pere Karatovića u izboru za predsjednika ZNS-a.
No, vrlo brzo Babić se i sam javio:
-Imali smo redovnu klupsku skupštinu i nisam bio u mogućnosti.
Sesvete su na kraju jesenske polusezone zauzele šesto mjesto, no u nekom realnom smislu, ako se izuzmu druge momčadi profesionalnih klubova, Sesvete su treće iza Šibenika i Varaždina. Zanimljiv je i njihov jesenski učinak. Na domaćem terenu Sesvete su druge, a na gostujućim posljednje!
-Dečki su mladi i bolje se osjećaju na domaćoj travi, objasnio je trener toliki pad na strani.
U Sesvetama igra dosta igrača na posudbi.
Da li bi angažman Pere Karatovića, Vašeg predsjednika u izborima za čelnog čovjeka ZNS-a, nasuprot liniji Šikića, I. Kneževića, V. Babića i ostalih i njegovo neizravno isticanja da je čovjek Zdravka Mamića, moglo utjecati na Lokomotivu da vam uskrati dvojicu istaknutih igrača na posudbi? Rudeš, predsjednika Ivana Kneževića, i te kako treba dobrih igrača?
-Vjerujem da mislite na našeg najboljeg strijelca Marka Tolića (22) i reprezentativca Antonija Majcenića(19), naveo je Babić.
Da, mislimo upravo na njih.
-Uvjeren sam da ovo što ste rekli neće imati nikakvog utjecaja. Ne bi imalo smisla, smatra trener Sesveta.
Tko bi mogao otići?
-Nisam siguran da austrijski LASK neće povući Dušana Jokovića (19) nakon što je postao srpski reprezentativac. I otkrit ću vam jednu ekskluzivu: Marko Šarlija (36) pozvan je u Dinamo za trenera vratara.
Pretpostavljamo da i Vi trebate pojačanja?
-Trebamo trojicu iskusnih: po jednog u zadnjoj liniji, veznog i napadača. Nadamo se da će nam i Dinamo posuditi neke kad definira svoju drugu momčad.
Je li na Skupštini bilo nešto posebno?
-Odjekivale su pohvale našoj izuzetnoj školi mladeži.
Kako ide s oporavkom trenera Luke Karatovića?
-Luka je po treći puta operirao srce. Dobro je i mi mu šaljemo najbolje želje.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room