SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Željko Tokić vlasnik tvrtke u ekspanziji i novi predsjednik Dragovoljca povukao je prve poteze: Dajaković i Zubić su direktori! Zvonimir Čačić član Uprave za struku predložit će trenera. Krajnji cilj je Prva HNL

Foto: Djuka / Željko Tokić Foto: Djuka / Željko Tokić
Željko Tokić, novi 52-godišnji predsjednik Hrvatskog dragovoljca povukao je prve poteze: direktor kluba je Stipo Dajaković koji dolazi iz Rudeša, a sportski direktor Ivan Zubić iz Kustošije koji je, osim ostalih dužnosti, jedno vrijeme u jesenskoj polusezoni, vodio prvu momčad. 
Još od Skupštine prije desetak dana zna se da je Zvonimr Čačić, ugledan poduzetnik i član Uprave, zadužen za seniorsku momčad i školu mladeži, te će on predložiti rješenje za prvog trenera. U završnici jesenske polusezone to je bio Davor Mladina.
Dosadašnja izvršni dopredsjednik za struku, Miljenko Ćorić razriješen je na Skupštini, a s njime i dosadašnji sportski direktor Boris Perković koji je došao iz škole i tamo će vjerojatno nastaviti.
Novi predsjednik Tokić je u klubu već djelovao oko 2008. godine kao direktor i kad je odlazio rekao je da će se vratiti kao predsjednik! Zamisao mu se ostvarila.
-Ponosan sam jer sam treći predsjednik u povijesti kluba. Poslije legendarnog Spajića i dosadašnjeg predsjednika Ivana Perkovića.
Kakav je Vaš odnos s dosadašnjim predsjednikom, kažnjenim Ivanom Perkovićem?
-Moj odnos je dobar. Perković je ostavio solidnu situaciju. Imam solidne temelje.
Vi ste vlasnik Furnira, najstarije tvornice za obradu pločastih materijala u Europi, idete u ekspanziju i je li na na neki način poruka i Dragovoljcu? Ne samo u simboličnom smislu?
-Vlasnik sam i još nekoliko tvrtki. Osim toga i puno je jakih poduzetnika u novoj Upravi.
Koji je krajnji cilj?
-To je Prva HNL, ali dotle treba povući puno kvalitetnih organizacijskih i drugih poteza, istakao je Tokić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>