SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Šugić je napustio Dubravu i pristupio Kustošiji. Vraća se Al Tharwan, dolaze Darojković, najveće otkriće trećel lige i B. Rihtar. Babić predsjednik: Ako Inter misli Berkovića korisiti kao trećeg golmana neka ga posude nama

Foto: Djuka / Mirko ŠugićFoto: Djuka / Mirko Šugić
Kustošija zasad dovodi četvoricu novih igrača, a možda se ta brojka i poveća.
Mirko Šugić, jedan od najboljih igrača Dubrave TK, novo je ime i pretpostavlja se pravo pojačanje.
-Da mi je 20 godina ne bih napuštao Dubravu, tamo mi je bilo dobro, ali mislim da je došlo vrijeme pokušati i u višem stupnju natjecanja, objašnjava Šugić.
Predsjednik Kustošije Vlado Babić kaže da mu je teško bilo oslabiti svog prijatelja, predsjednika Dubrave Roku Ivanovića, ali:
-Šugić je ambiciozan i vjerujem da će mu najbolje biti kod nas.
Dubravu su napustili i Barić, Nakić i vratar Šolčić, no trener Cvitanović koji će u ponedjeljak u 17 sati obaviti prozivku, nije u strahu:
-Ne treba biti u panici. Dobit ćemo mi i te kakva pojačanja.
Kustošiji Šugić nije jedini. Iz Austrije se vraća u prošloj sezoni standardni napadač Ivan AlTharwan (23). Vrlo zanimljivim čini se dolazak 19-godišnjeg napadača iz Dugog Sela, Karla Darojkovića koji djeluje s lijeve strane. Darojković je bio junior Sesveta i Lokomotive. U Dugom Selu je izvrsno odigrao jesensku polusezonu. I zasad je četvrti novak Bruno Rihtar (20) koji stiže na posudbu iz Lokomotive.
Kustošiji je otvoreno pitanje vratara. Ako je Žitnjak prvi onda treba drugog. Govori se o različitim kombinacijama, a predsjedniku Babiću je stalno na pameti Carlo Berković koji je u prošloj sezoni branio za Kustošiju. U jesenskoj polusezoni bio je u Krku. Prije desetak dana pristupio je Interu. Toplak je izjavio da će Berković biti treći golman, jer je otišao Tapalović. Babić i sam nekad vratar, o tome ima svoje mišljenje:
-Kakav treći golman? Pa on je bolji od Kelave. Ja sam uvjeren da će Berković biti prvi golman. No, ako ga ga Toplak doista misli držati na trećem mjestu onda je bolje da ga posude nama, poručuje Babić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room