SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Radelić Žarkov na vratima Kustošije. Alghoul odlazi iz Dragovoljca, ali demantira povratak u Dubravu. Šolčić u Vinogradaru. Vukić možda najveće pojačanje

Foto: Djuka / Pejić ostaje u DragovoljcuFoto: Djuka / Pejić ostaje u Dragovoljcu
Kustošija je dobila vratara u osobi Darijana Radelić Žarkova (26) golmana koji je izvorno Lokomotivin, a branio je i u Rudešu, Lučkom  i od 15. listopada prošle godine u Marsoniji.
Muhamed Alghoul (22) napustio je Hrvatski dragovoljac, ali je demantirao da se vraća u Dubravu TK, odakle je prešao u Siget 20. srpnja prošle godine.
-Peju Pejića nećemo pustiti, na probi je Poldrugač, izvijestio je sportski direktor Dragovoljca Zubić.
Vrlo zanimljiva pokusna utakmica između Hrvatskog dragovoljca i Vinogradara odigrat će se u subotu 2. veljače u 15 sati na igralištu u Španskom.
Vinogradaru je pristupio golman Zlatko Šolčić (22) koji je od 10. kolovoza bio u Dubravi TK. Prije toga bio je u Dragovoljcu gdje je i počeo.  Šolčić je bio prvi golman Dubrave do 13. kola kada je povjerenje dobio Mario Mustapić. Šolčić i Bogović bivši vratari Dubrave kandidirat će za poziciju na vratima Vinogradara.
Antonio Vukić (26) oporavio se od loma fibule, trenira i mogao bi biti najveće pojačanje vodeće momčadi zapadne skupine treće lige u proljetnom nastavku prvenstva.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>