SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Hrvatski dragovoljac - Sesvete 2:2. Bilo je i na rubu tučnjave. Sudac tvrdi: nije se udaralo. Joković ima gard i stjeran u mrežu nije se predao. Zenko najbolji. Matijašević promašio šansu utakmice. Dobra predstava

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - SESVETE 2:2 (2:2)

ZAGREB - Igralište na Pongračevom s umjetnom travom. Gledalaca: 30. Suci: I. Jović, G. Jović i Krizmanić.

Stijelci: 1:0 - Pejić (30), 1:1 - Markota, 2:1 - Havojić (38), 2:2 - Joković (42)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Gorupec, Žugaj, Gregov, Mamenica, Srbljenović, Jugović, Burić, Pejić, Majstorović, Havojić (Zrinščak, Filipović, Čerdić, Matijašević, Babin, hasan, Poldrugač, Prodani, Miličević, Ivančević, Tominac, Pranjić, Matošević. Trener Sunara.

SESVETE: Šušak, I. Mikulić, Goić. Dodig, Joković, Ćosić, Zenko, Geljić, Tolić, Markota, Miklić (M. Mikulić, Sabljo, Majcenić, Tarle, Brigić, Strabić, Drmić, Sunagić, Mamić, Morber, Mendi, Stojanović, Brezina). Trener D. Babić.

Pri samom kraju prvog poluvremena Joković je jače startao na Burića i to je bio povod za gužvu u kojoj je sudjelovala većina igrača. Činilo se da je izbila tučnjava, ali je sudac I. Jović takvu pomisao demantirao rekavši da je bilo samo naguravanja. Ako se radilo samo u naguravanju, ono je bilo uistinu čvrsto!
Mi smo vidjeli Jokovića kako je stjeran do mreže nekih vrata za trening, pokraj aut linije i da odoljeva nasrtajima, ali nije prelazio u protunapad. Nije to bilo ni izvedivo. Ipak, držao je visok gard.
Bilo je to u neku ruku šlag na vrlo zanimljiv prvi dio u kojem je osim starog rivalstva prikazan dobar i efikasan nogomet.
Do 15. minute Dragovoljac je bio podređen, ali su potom bljesnuli Pejić i Havojić. Golovi su bili efektni. U obrani Dragovoljca kao da nije bilo sve kako treba.
Dva pogotka Sesveta nisu izgledala tako šarmantna kao sigetska. Sesvete sada imaju Adriana Zenka 20-godišnjeg veznog na posudbi iz Gorice koji je dobar dio prethodnog staža odradio u Dinamu. On je bio najbolji. Ali tu je i Tolić. On je prerastao drugu ligu, a je li dostignuo prvu?
-Neka još proljetnu polusezonu odigra kod nas. U ljeti će se vjerojatno vratiti u Lokomotivu, predviđa trener Babić.
Sesvete na ljestvici imaju pet bodova više od Dragovoljca koji je pretposljednji. Sesvete su dovele Miklića iz Dinama II, odnosno Varaždina da im popravi efikasnost, ali to još ne ide. Tu će možda biti problem.
Dragovoljac ima puno igrača i Sunara ima u neku slatke brige, ali to nije baš tako. Od šestorice prema naprijed - Pejić, Havojić, Majstorović, Matošević, Matijašević, Milićević - osim spomenutih Pejića i Havojića dobro je u drugom poluvremenu igrao Majstorović. Ali je u 90. minuti promašena šansa utakmice i to je za brigu. Miličević se sjano probio po desnom krilu pod prekršajem je dodao Matijaševiću, a ovaj nije pogodio najbolju prigodu susreta. Matošević još nedavno najveći talent Gorice, pa teže ozlijeđen, jednom je pokazao da može, no s obzirom da je tek nedavno došao za pretpostaviti je da će biti pojačanje. Za Sunaru je vjerojatno najveći problem lijevi bek.
-Ovo je razdoblje jakih treninga, pa to kod nekih mijenja stvarnu situaciju. Mislim da ćemo sastaviti jaku momčad, optimist je Sunara.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>