SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kustošija - Maksimir 3:0. Došli su i Jurilj i Kulenović, ali je trener Ivanda oprezan. Vragolović Plazonja i Šimunić zasad nisu među prvih 11. Je li Gaćeša najzad rješenje za špicu? Ako bude zabijao kao do sada, odgovara trener

 
KUSTOŠIJA - MAKSIMIR 3:0 (2:0)
 
ZAGREB - Igralište Dubrave s umjetnom travom. Gledalaca: 80. Glavni sudac: Dadić. Pomoćni suci: Podrug i Ljeljak.
 
Strijelci: 1:0 - Gaćeša (9),  2:0 - Šušković Jakopac (31), 3:0 - Darojković (60).
 
KUSTOŠIJA: Žarkov, Biškup, Šušković Jakopac, Cmrečnjak, Deak, Rašić, Molis Donald, Šugić, Ljubanović, Jurilj, Gaćeša (Žitnjak, Šimunić, Pavković, Močilac, Kulenović, Gluić, Kovačić, Vragolović, Darojković, Plazonja, Cimenti). Trener Ivanda.
 
MAKSIMIR: Javor, Valković, Glavurdić, Bilobrk, Krznar, Mohač, Prajo, Šutalo, Krizmanić, Bešlić, Tomšić (Ujdur, Jurešić, Rošić, Budan, dauti, Vlak, Jurač). Trener Gajzler.
 
Poslije uvjerljive pobjede Kustošije nad Maksimirom s trenerom Antom Ivandom poveli smo raspravu koji je od tri danas viđena drugoligaška sastava najbolji. Ivanda je naime gledao i podnevnu utakmicu između Dragovoljca i Sesveta i misli da su te dvije momčadi jače od njegove.
-Oni su življi i čine mi se nekako boljim. Osim toga igrali su međusobno, a mi protiv ipak slabijeg trećeligaša, argumentirao je Ivanda.
Mi smo bili pod dojmom reputacije dvadesetdvojice igrača koje je popodne Kustošija pokazala . na Paraćevom memorijalu u Dubravi.  Osim ostalih tu su se pojavili i Alen Jurilj iz Dinama II i Tin Kulenović iz Varaždina i činilo se da među tom dvadesetdvojicom možda nema puno boljih nego među istim brojem druga dva kluba, ali svakako ima manje nepoznatih imena.
-Vrlo dobro smo odigrali prvo poluvrijeme, a znatno slabije u nastavku, objašnjavao je Ivanda dalje.
Može se tako reći, ali možda to znači i cementiranje Vragolovića, Plazonje, Kovačića, Darojkovića i Šimunića niže od prve jedanaestorice. 
Potom smo ga opet pitali za Nikolu Gaćešu koji je na svakoj pripremnoj utakmici zabio gol. Je li taj 31-godišnji dečko koji je počeo prije 13 godina u NK Zagrebu, a potom igrao za 15-ak klubova u zemlji i inozemstvu, konačno rješenje za središnjeg napadača?
-Jest, ako bi tako zabijao i u prvenstvu, odgovorio je Ivanda koji se ni u jednoj situaciji ne želi zalijetati.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>