SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Sesvete zauzele gard i odnose bod. Bruno Sunagić igrač utakmice probijao po oba boka.

Foto: Djuka / Bruno Sunagić, najbolji na utakmiciFoto: Djuka / Bruno Sunagić, najbolji na utakmici
DINAMO II – SESVETE 0:0 (0:0)

ZAGREB: Stadion Maksimir, igralište Hitrec-Kacian. Gledatelja: 300. Glavni sudac: Kulušić (Šibenik), Pomoćni suci: Pajić (Rijeka), Gulin (Šibenik), Kontrolor suđenja: Conjar (Osijek), Delegat: Firm (Zagreb)

DINAMO II: Horkaš, Barišić, Franjić, Ćalušić, Gogić, Tolić, Gjira, Fintić (61. Čuić), Jovićević (81. Bagarić), Baturina (65. Šipoš), Ćuže Trener: Igor Jovičević

SEVETE: M. Mikulić, I. Mikulić, Džijan, Joković, Goić, Zenko (88. Brezina), Ćosić; Geljić (61. Markota), Tolić, Sunagić, Miklić (83. Vranjković)
Trener: Dino Babić

Dobru utakmicu odigrali su Dinamo II i Sesvete, bez golova i pobjednika. Podjela bodova je na kraju najpravednija, a da su Sesvete odigrale na razini prvog poluvremena možda su mogle i do punog plijena u Maksimiru. Sesvete su s prvim sučevim zviždukom zauzele gard da nešto učine kod umornog Dinama II jer iza većine njegovih igrača su dvije vrlo naporne i uspješne međunarodne utakmice, juniorska liga prvaka s Lokomotivom i turnir u Londonu druge momčadi s Tottenhamom.

Prvo poluvrijeme pripalo je Sesvetama, a u drugom Dinamo je imao posjed kojem su Sesvećani parirali trkom što ih je oko 75' energetski ispraznilo. Bruno Sunagić iz Sesveta posebno se istaknuo i zavrijedio epitet igrača utakmice, njegovi prodori po obje bočne strane bili su prava enigma za obranu plavih.

Pero Karatović predsjednik Sesveta vidno je bio zadovoljan.

- Šteta što nismo uspjeli zabiti, u prvom poluvremenu smo bili bolja momčad. Iza Dinama i njegovih igrača su dvije vrlo jake međunarodne utakmice za koje su se počeli pripremati puno prije, odrazilo se to na njihov posjed u drugom poluvremenu. Sunagić je odigrao odlično, a nedavno je bio nezadovoljan, rekao sam mu: "Ostani i nešto promijeni", sudeći po danas prikazanom, poslušao me.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>