SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Sunarin silovit početak prvenstva s Dragovoljcem. Majstorović, iako na beku, najbolji. Majić zabio i drugi put. Matošević se uspinje. Međimurje slabije nego nedavno na Dubravinom turniru. Munivrana dvostruko čuvan

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - MEĐIMURJE   3:0   (0:0)
 
ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 400, prema izvještaju delegata.. Glavni sudac: Matić (Osijek)  6,5. Pomoćni suci: Knez (Osijek) i Lončar (Virovitica).  Četvrti sudac: Bionda (Zaprešić). Delegat: Bogdanović (Vukovar).  Kontrola suđenja: Volf (Rijeka).
 
Strijelci: 1:0 - Majstorović (54) 11 m, 2:0 - Majić (57), 3:0 - Matošević  (87).
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 7, Majstorović 7,5, Žugaj 6,5, Gregov 6,5, Gorupec 6,5, Jugović 6,5 Svetić 6 (od 81. Babin -), Majić 7, Matošević 7 (od 88. Havojić -), Pejić 6, Burić 6,5 (od 70. Miličević 6). Trener Sunara 7.
 
MEĐIMURJE: Galoši 5,5, Novoselec 6, Ptiček 5,5, Pušić 5,5, Brcković 5,5, Zanjko 6 (od 62. Marić 5,5), Jakšić 5,5 (od 77. Hranilović -), Tkalčić 6,  Munivrana 6, Marcijuš 5,5, Ikić 6. Trener Kristić 5,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Majstorović (Hrvatski dragovoljac).
 
Trener Sunara je u dvije početne utakmice s Dragovoljcem osvojio svih šest bodova s gol razlikom 4:0. Majić kojega je doveo iz Zadra u oba nastupa zabio je po pogodak. Kapetan i najbolji strijelac Majstorović zaigrao je na neuobičajenoj poziciji - desnom beku - i unatoč tome bio je najbolji pojedinac. Sunara zasad pogađa i situacija se razvija maksimalno povoljno.
-Nismo imali rješenje za lijevog beka pa smo na to mjesto prebacili desnog beka Gorupeca, a njegovu ulogu dodijeli Majstoroviću. Imamo puno igrača i puno ideja. Obojica su igrali vrlo dobro, obrazložio je Sunara svoj potez na bekovskim mjestima.
Nismo bili sigurno koliko dobro je to primio Majstorović pa smo mu pristupili s pitanjem: Vi ste uvijek i na svakoj poziciji najbolji, što nije bilo puko ulagivanje.
Majstorović je zanimljivo odgovorio:
-Nije baš točno. Da sam takav ne bih igrao u Hrvatskom dragovoljcu.
Sunara je iz Zadra doveo Josipa Majića (24) i on se zasad jako isplatio. Zabio je danas i u prvom proljetnom kolu za pobjedu u Zadru.
-Zbog toga smo ga i doveli da bude učinkovit, istaknuo je trener.
Majić iz Benkovca je osim u Zadru igrao i u Biogradu u Njemačkoj, te HNK Gorici i nije jedini bivši Goričin u sadašnjem sastavu Dragovoljca. To je i Dinko Matošević (21) još donedavno najtealentiraniji igrač Gorice kojega je zaustavila ozljeda. Zabio je gol i na njemu je skrivljen kazneni udarac.
-Matošević se na očigled diže, pohvalio je Sunara dečka iz HNK Gorice na posudbi u Sigetu.
Burić izgleda kao da može više, a Pejić je promašio dvije izgledne šanse. Havojić je dobio samo pet minuta, a nije tome davno kako su on i Matko Babić u tandemu uveli Rudeš u Prvu HNL. Babić je izgubljen u Lokomotivi i kao da je nekome bilo stalo razbiti taj Bišćanov izum.
Dvojica u zadnjoj liniji Dragovoljca su iz Kurilovca, a jedan iz Dubrave. Ima u trećoj ligi "štofa", premda nisu izvorni.
Međimurje se nije predstavilo ni približno kako je nedavno igralo na Dubravinom turniru. Tamo je pokazalo potencijal, a početak prvenstva donio je dva poraza. Mario Munivrana (23) imao je tijekom utakmice samo jedan bljesak.
-Munivranu smo duplirali, odličan je , ali nije učinio ništa, ocijenio je Sunara.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>