SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Lučko palo na Hitrec-Kacianu. Škvorc opet na klupi. Kad Bjelica jednom ode, Jovićević bi mogao biti nasljednik. Jovićević s mladima nezadrživo juri kroz tri fronte. Barišić odigrao izvanredno. Lijevo krilo Korejac Gyuhyeong također

DINAMO II - LUČKO 2:0 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion Hitrec-Kacian. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Čužić (Velika Gorica) 7. Pomoćni suci: Barkić (Dugo Selo) i Benković (Zaprešić). Četvrti sudac: Antunović (Velika Gorica) Delegatkinja: Ljiljana Špičić (Zagreb).  Kontrola suđenja: Conjar (Osijek).
 
Strijelci: 1:0 - Bagarić (56), 2:0 - Gyuhyeong (67).
 
DINAMO II: Juric 7, Barišić 8, Hyunwoo 7 (od 79. Čuić -), Čalušić 7, Gogić 7. Kočar 6,5, Tolić 7, Pavlak 6,5, Gyuhyeong 7,5 (od 87. Carracedo -), Bagarić 7, Fintić 6 (od 76. Julardžija -). Trener Jovićević 7,5.
 
LUČKO: Koprić 6, Marić 5,5, Lončar 5,5, Knezović 6, Živković 5,5,  Polić 6,5 (od 66. Anić 5,5), Ceraj 6, Vajdovčić 6, Puclin 5,5, Tomičić 5,5 (od 73. Roglić 6), Renić 5,5 (od 66. Škvorc 6). Trener Dražen Biškup 6.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Barišić (Dinamo).
 
Kako smo ipak došli i zbog Lučkog prvi je bio susret s Filipom Škvorcom, prije ovoga pet godina pod ugovorom s Dinamom, koji je u prošloj utakmici s Varaždinom bio i jedini strijelac za 1:0 pobjedu, iako je na klupi proboravio do 69. minute. Pretpostavljalo se da će na Hitrec-Kacianu zaigrati od početka. Ali nije. Prilazio je klupi. Što opet?
-Da opet, odgovorio je i dometnuo: Pitajte trenera.
Trener Biškup je već prošli put rekao da postoji neka tajna koju neće otkriti i nije imalo smisla opet se zanimati o Škvorcu.
Dražen Biškup je dao prednost novacima Ivanu Tomičiću, Tomislavu Reniću i Nikoli Prelčecu. Od prve minute u igru je poslao talentiranog Filipa Vajdovića za kojega je prošli put kazao da treba "pojesti još žganaca".
Lučko je ušlo u dvoboj s Dinamom II s aurelom momčadi koja je primila najmanje golova (11) tijekom 15 prventvenih kola. Samo  jednom je primilo dva gola i nije izgubilo (2:2 sa Zadrom) i samo jednom  je primilo tri gola, ali je poraženo: bio je to susret s vodećim Šibenikom 0:3. Popodne je prijetilo da se to ponovi i da najbolja obrana dosadašnjeg tijeka prvenstva doživi pravi potop.
Renić, Tomičić i Prelčec nisu se iskazali. Čak ni u prvom poluvremenu kad je Lučko bilo bolje, igru su držali vezni Ceraj i Polić. Ceraj je pogodio vratnicu i propustio vrlo izglednu šansu. Škvorc nije zabio, ali je po ulasku bio bolji od prethodnika.
Dinamo II je zaigrao u sastavu koji nije bio na najvišoj razini onoga što u tom profilu može ponuditi. Modre čekaju prestižne utakmice u europskim kupovima mladeži i razumljivo da snage raspodjeljuje racionalno. Nezgodno je što u domaćem drugoligaškom natjecanju utakmice mogu započeti najviše petorica starijih igrača.
Trener Igor Jovićević (45) u biti vodi jedne igrače u tri zasebna natjecanja i to čini izvanredno. Jovićevićev otac Čedo (66), rođen na Cetinju pokraj dvora kralja Nikole, bio je jedno desetljeće nezamjenjivi lijevi bek Dinama. Kada jednom Bjelica ode Jovićević bi ga mogao naslijediti na kormilu prve momčadi.
Poslije utakmice jako se čulo dozivanje Bara, Bara... To su poznanici i suigrači dozivali Tomislava Barišića, 26-godišnjeg braniča, rođenog u Posušju koji je igrao za mnoge klubove. Bek, a najbolji! Ne događa se često. Drugo poluvrijeme  kad je Dinamo II onako silovito  lomio Lučko  (svojedobno je i tamo igrao), Barišić je bio vrhunski. Sjajno je započeo akciju za prvi gol.
Barišić, onako odriješit, objasio je kakav se to preokret dogodio u poluvremenu:
-Trener nas je osvijestio i sve je krenulo kako treba.
Jovićević je također pohvalio beka:
-Barišić je nadmašio sebe. Izgleda da su mu sada otvorena vrata Lokomotive i Intera.
Trener je pohvalio i lijevo krilo Korejca Kim Gyuhyeonga (19):
-Dobar je samo ništa od drugih jezika ne razumije.
Za njega bi se trebalo raspitati kod Oršića, ako Kim nije premlad.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room