SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Ako Dragovoljac prođe u Šibeniku sve maske padaju. Ali kod Sunare nema izjave za naslov teksta. Jesu li Tomičić, Renić, Prelčec i Marić igrači za Lučko? Biškup trener: Prelčeca sam ja gledao... Kustošija s Gaćešom

Hrvatski Dragovoljac je nakon tri kola lider proljetnog nastavka. Ima sedam bodova, Varaždin šest, ukupno vodeći Šibenik četiri. U subotu se igra veliki derbi na Šubičevcu između Šibenika i Hrvatskog Dragovoljca. Ako Dragovoljac prođe sve maske padaju, ako Šibenik prođe sretan mu put...
Trener Dragovoljca Sunara ima golemo iskustvo i kod njega ne možete dobiti izjavu za naslov.
Pitamo, tko je najzaslužniji?
-Svi smo zaslužni. Kolektiv je to. I ne bih ja isticao da smo u dosadašnja tri kola mi postali neki hit. Prvenstvo je izjednačeno. Može svako svakoga pobijediti.
Pa smo se našalili: vi to kao nekad u Sovjetskom Savezu. Nema pojedinca  za sve je zaslužan kolektiv.
Uskočio je Zubić, sportski direktor:
-Majić je zasad najbolji.
Bravo Zubiću i mi tako mislimo.
Za Šibenik neće igrati Bulat i Kukec?
-A za nas isključeni Žugaj, odgovorio je Zubić.
 
NK Lučko je na osmom mjestu sa 20 bodova, ali s jednom katastrofalnom karakteristikom i jednom blizu toga. U 16 utakmice u gostima Lučko nije zabilo ni jedan gol. Gotovo da ne poznajemo momčad s takvim skorom. Posljedica toga su i samo dva osvojena boda na gostujućem terenu. Čak 90 posto plijena  ulovljeno je na svom stadionu.
Po onome  kako je Lučko u nedjelju igralo na Hitrec-Kacianu nema nade. Uzaludna je bila premoć u prvom dijelu. Ni subotnji suparnik na domaćem terenu Osijek II nije bezazlen, a onda se putuje u Zadar. Tek bi potom Međimurje trebalo - tako se čini - sigurno položiti oružje.
Dakle napad koji je zabio samo deset golova i najslabiji je u ligi predstavlja najveći problem trenera Dražena Biškupa.
Ono što su prinove Ivan Tomičić, Nikola Prelčec, Tomislav Renić i Viktor Marić koji i nije bek pokazale na Hitrecu ne može zadovoljiti ambicije Lučkog. Je li to vama netko nameće igrače, ili ih sami birate?
-Ne biram ih sasvim sam, ali neke i gledam. Evo Prelčeca sam gledao četiri puta, a za Dugopolje je i zabio šest golova. Za Lučko još nije ni jednog.
Koje su kvalitete dovele Tomičića i Renića?
-Tomičić je igrao u Rudešu i Interu, počeo je u juniorima Hajduka, ima 26 godina. Možda nije dovoljno pripremljen. Renić je došao iz Zadra, igrao je za juniore Splita, objašnjava Biškup i čeka da im krene.
 
U Kustošiji je promijenjeno raspoloženje poslije velikog boda protiv Hajduka II u Splitu. Iako nisu sasvim mirni zbog ozljeda Ljubanovića i  Šušković-Jakopeca optimisti su uoči gostovanja Solina.
Je li Gaćeša konačno rješenje za strijelca:
-Zasad je, ali treba se potvrđivati, kaže trener Ivanda.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room