SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dok su Sesvete slavile trenerov rođendan, Međimurje se okupljalo po skupinama Tolić je opet bio igrač utakmice, no ostaje pitanje: hoće zauvijek ostati najbolji u drugoj ligi? Munivrana je čudo. Čini se svemogućim, ali igra na mahove

Foto: Djuka / Tolić SesveteFoto: Djuka / Tolić Sesvete

SESVETE - MEĐIMURJE 3:1 (1:1)

ZAGREB - Stadion u Sesvetama. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Burilo (Osijek) 6. Pomoćni suci:Knez (Osijek) i Lacović (Donji Miholčjac). Četvrti sudac: Antunović (Velika Gorica). Delegat: Ljubej (Đakovo). Kontrola suđenja: Metličić (Škrip).

Strijelci: 1:0 - Sunagić (8), 1:1 - Munivrana (45), 2:1 - Tolić (50), 3:1 - Vasilj (63).

SESVETE: Sušak 6, I. Mikulić 6,5, Džijan 6, Joković 6, Goić 6, Zenko 6,5, Ćosić 6,5 (od 80. Drmić -), Tolić 8, Markota 6,5, Sunagić 7 (od 69. Geljić 6), Vasilj 7 (od 73. Vranjković 6) Trener D. Babić 7.

MEĐIMURJE: Galoši 5, Pajić 5,5, Novoselec 5,5, Hranilović 5,5, Brcković 5,5, Zanjko 5,5 (od 66. Režić 5,5), Jakšić 5,5 (od 73. Tkalčić 6), Marić 6, Munivrana 7,5, Patafta 6, Marcijuš 6. Trener Kristić 5,5.

Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Tolić (Sesvete).

Sesvete su opet pobijedile na domaćem terenu i to je postala stalnost, kao što je stalnost da je Marko Tolić (22) ponovno igrač utakmice i kao što smo mi već postali dosadni njemu uvijek postavljati isto pitanje: kada će napokon zaigrati u prvoj ligi?
Tolić je zanimljiva priča i nije samo njegova i odnosi se sve koji su jednom rangu savršeni, a kakvi će biti u višem, to je uvijek neizvjesno. Tolić još nije otišao gore i nije probao tu kušnju. Ako ne proba može se dogoditi da zauvijek ostane najbolji igrač druge lige! Ljeto će doći i očekuju se ponude.
O današnjoj igri Tolić je rekao:
-Kad smo zabili prvi gol stali smo.
Njegov trener Dino Babić također nije zračio oduševljenjem:
-Bilo je rastrgano. Primili smo izjednačujući gol u najnezgodnijem trenutku u 45. minuti.
Međimurje je u jako čudnoj situaciji. Poslije utakmice osjećao se nemir, kao da ne vlada puna sloga. U pojedinim razdobljima činilo se da su gosti sasvim zreli za ispasti. Pogotovo se to odnosi na vratara i pojedince u obrani i veznom redu. A onda bi nastupio bljesak u napadu: izvanredan pogodak Munivrane i još tri velike šanse, od čega i jedna njegova.
Mario Munivrana (23) je u neku ruku čudo. Na trenutke se učini svemogućim, ali on igra na mahove. Nema ga po deset minuta. Munivrana se s takvom prosudbom nije složio:
-Ne zavisi igra samo od mene. Nešto se pita i protivnika i suigrače.
Kada smo izrazili mišljenje da bi po prikazanom u nekim fazam utakmice Međimurje moglo i ispasti, Munivrana nije demantirao:
-Borit ćemo se, no o tome pitajte šefa.
Dok su Sesvete slavile šefov rođendan (Dino Babić), Međimurci su se okupljali po skupinama.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room