SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Znakovit je intervju Bjelice Večernjem listu. Za dva-tri tjedna sve će se znati. Jovićević je ostao jedini hrvatski trener koji igra na tri fronte. S Dinamom ga osim domaće čekaju i dvije europske. Što će se dalje događati?

Foto: Djuka / Igor JovićevićFoto: Djuka / Igor Jovićević
Igor Jovićević  trener mlađih kategorija Dinama dvaput će u samo sedam dana svoje igrače povesti u kolijevku nogometa. Dinamo će 3. travnja igrati protiv Chelsea u četvrtfinalu eurospke lige mladih (U19) i 10. travnja u polufinalu protiv Southamptona (U23) u internacionalnom kupu engleske premier lige.
Jovićević je jedini hrvatski trener koji igra na tri fronte: dvije međunardne i jednoj domaćoj
i predstavlja iznimno vrijedan domašaj, posebice sada kad je i prva momčad Dinama završila svoj pohod u u europskoj ligi i nastavlja ga na dvije fronte u domaćem prvenstvu i kupu.
Jovićevićev opseg uspjeha nije dostigao ni jedan naš trener, a pred njim se i još otvorene mogućnosti.
No, Jovićević  ističe:
-Rezultati prve momčadi  su veličanstveni i predstavljaju pojam klupske vrijednosti i mi to samo nastavljamo i želimo pridonijeti doista sjajnoj sezoni kluba.
U intervju današnjem Večernjem listu istaknutom novinaru Tomislavu Dasoviću, Nenad Bjelica je poručio da će za dva do tri tjedna odlučiti ostaje li ili odlazi iz Dinama. To može biti znakovito. Ako se dogodi da ode, Dinamo će  svakako Jovićevića imati kao jedno od rješenja. On to zaslužuje.
Ali sam Jovićević o tom sklopu ne želi progovoriti ni riječ. O tom djelokrugu je posve zakopčan. Njega u ovom trenutku okupljaju samo dvije utakmice u Engleskoj i  dvije drugoligaške s  Hajdukom II i Kustošijom.
Nemamo bombastičnog naslova. Jedno je ipak sigurno: Jovićević se dokazao i može biti prvi trener Dinama.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room