SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Teško je igrati s veznom linijom kojoj je vrlina oduzeti, a ne dodati. Trener nije uveo Jurilja i Vragolovića nego beka za beka. Najboljem igraču Solina Ćuriću Žarkov obranio sa 11 m. Gostujući trener Pavić: U četiri utakmice šest bodova

KUSTOŠIJA - SOLIN 0:0
 
ZAGREB - Stadion u Kustošiji. Gledalaca: 150. Glavni sudac: Kurtović (Osijek) 6 .Pomoćni suci: Pejić (Vukovar) i Janić (Ilok).Četvrti sudac: Plantak (Križevci). Delegat: Capan (Vinkovci). Kontrola suđenja: Marić (Daruvar).
 
 
KUSTOŠIJA: Radelić Žarkov 6,5, Šimunić (od 46. Rašić 6,5), Cmrečnjak 6, Pavković 6, Deak 6 (od 72. Kulenović 5,5), Kovačić 6, Šugić 6, Donald 6,  Darojković 6, Plazonja 5,5 (od 46. Cimenti 5,5), Gaćeša 5,5. Trener Ivanda 5,5.
 
SOLIN: Jelić 6,5, Čeko 6 (od 64. Tomas 6), Taraš 6, Bauk 7, Tomić 6, D. Ninković 6,5, Ćurić 7,  Šimunac 6 (od 74. Krajina -), Mrković 6, Pavlinović 6, Jurić 7.  Trener Pavić 6,5.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Bauk (Solin).
 
-Jako sam zabrinut, oglasio se poslije utakmice predsjednik Kustošije Vlado Babić.
Ne proizlazi ta zabrinutost samo zbog neproduktivne i neprotočne igre domaće momčadi nego i rasporeda utakmica koje dolaze, a razlika između posljednjeg Međimurja i Kustošije su četiri boda. Kustošija 26. travnja gostuje u Čakovcu, no prije toga slijede susreti u Varaždinu, potom s Dinamom II na domaćem terenu i gostovanje u Osijeku, ali teško će biti i sa Zadrom u Kustošiji 23. travnja. To bi trebala biti pobjeda "pod moraš".
-Baš takve utakmice "pod moraš" mi teško dobivamo, plaši se Babić.
Bitno je reći i to da Kustošija u posljednjem kolu gostuje u Bijelom Brdu.
Zašto Kustošija nije igrala dobro i zašto nije pobijedila?
Teško je igrati s veznom linijom kojoj je glavna vrlina oduzeti, a ne dodati. Pa i onda kad se očekuje ulazak Jurilja ili Vragolovića kako bi makar individualno nešto riješili, trener mijenja beka za beka. Obrana umjesto da stoji bliže središtu igrališta pozicionirana je na svom šesnaestercu. Plazonja igra znatno slabije nego kad je došao u Kustošiju. Gaćeša nije imao prave lopte, a ponekad se i nelogički postavljao. Sudac Kurtović je dosudio kazneni udarac za Solin koji je Radelić Žarkov skrivio i obranio, ali se čini kako na samom početku, nije za Kustošiju, poslije prekršaja nad Darojkovićem.
No, to o jedanaestercima je uvijek dvojbeno. Iako smo se pozdravili s kontrolorom suđenja Brunom Marićem iz Daruvara izgledalo je neumjesno pitati ga za mišljenje s obzirom na tajnost, pa tako i čitatelje uskraćujemo za odgovor.
Solin trenira Boris Pavić 46-godišnji Sinjanin koji je poslije 1990. pet i pol godina proveo u Interu iz Zaprešića. U Solinu je od početka ove polusezone, a većinu trenerske karijere proveo je u Bosni Hercegovini. Najbolji igrač Solina bio je 20-godišnji Mario Ćurić, zadnji vezni, koji je cijelu svoju omladinsku karijeru proveo u Hajduku. Jedino što ga je spriječilo da bude igrač utakmice je neiskorišteni kazneni udarac u 31. minuti. Pa je tu zastavu ponio stoper Josip Bauk.
-Mogli smo i do pobjede, požalio se trener. No, želim reći  da smo mi u četiri utakmice bez poraza i sa šest osvojenih bodova. Na početku smo već pobijedili Međimurje, istakao je Pavić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room