SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Tolić je u Sigetu dragovoljce rušio kao čunjeve. U gledalištu je bio i direktor Intera Laljak: Na žalost ugovor mu istječe tek iduće godine. Hrvatski dragovoljac nema dirigenta igre. Majić je bio slab. Majstorović dobar samo u prvom dijelu

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - SESVETE 1:3 (0:1)

ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 500. Glavni sudac: Čalić (Marčana) 7. Pomoćni suci: Balen (Rijeka) i Biljuh (Marčana). Četvrti sudac: Jelenčić (Kastav). Delegat: D. Stipković (Zagreb). Kontrola suđenja: Pavlešić .

Strijelci: 0:1 - vasilj (45), 1:1 - Matijašević (52), 1:2 - Tolić (59), 1;3 - Tolić (77) 11 m.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 6, Gorupec 5,5, Jugović 5,5, Gregov 5,5, Mamenica 5,5, Srbljinović 5,5 (od 84. Babin -), Matošević 5,5 (od 46. Havojić 6), Pejić 5,5, Majić 5,5, Matijašević 6,5, Majstorović 6 (od 77. Burić -) Trener Sunara 5,5.

SESVETE: M. Mikulić 7, I. Mikulić 7, Džijan 6,5, Joković 7, Goić 7, Zenko 6,5 (od 57. Drmić 7), Ćosić 6,5, Tolić 9 (od 89. Brezina -), Markota 7, Sunagić 7,5, Vasilj 7 (od 81. Geljić -). Trener D. Babić 8.

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Tolić (Sesvete).

Marko Tolić je odigrao izvanredno. Uvjerljivo prvoligaškom izvedbom srušio je Dragovoljac u Sigetu. Već u prvoj minuti najavio je da će to biti njegovo popodne: prošao je desnom stranom sjajnim driblinzima, toliko nadahnutim da su domaći padali kao čunjevi na kuglani. Njegov gol za 2:1 bilo je nešto najljepše.
U gledalištu se nalazio i direktor Intera Branko Laljak. Zaprešićani se popunjavaju i tako da dovode talente poput Tolića, ali nije bio zadovoljan jednom činjenicom:
-Toliću ugovor istječe tek sljedeće godine.
U prvom poluvremenu Toliću uz bok bio je Bruno Sunagić, no u nastavku nije bio tako dobar. Ali njegov prodor i dodavanje za vodeći gol Sesveta bio je za pamćenje.
-Ovo je jedna lijepa priča, veselio se trener gostiju Dino Babić. U sljedećem kolu dolazi nam Šibenik i to može biti nastavak. Želim spomenuti i naše donedavno trenere Karatovića i Šarliju koji su također sastavni dio ovoga. Pobjedu nad Dragovoljcem zaslužili smo u svakom pogledu.
U prošlom kolu protiv Međimurja branio je Sušak, danas je na vratima bio Marko Mikulić. Što se dogodilo?
-To znači da imamo dva izvanredna, podjednaka golmana, uvjeravao je trener.
Ovim porazom opao je onaj optimizam koji smo razvijali gledajući Hrvatski dragovoljac u pripremnom razdoblju. Pripreme su jedno, a prvenstvo je drugo. Sada je jasno da Sigećani nemaju dirigenta. Njihova sredina terena je slaba. Majić je bio loš i ono šansi što je bilo u prvom poluvremenu Majstorović je stvorio sam sebi.
-Nemamo sredine, potvrdio je naše uvjerenje, Ivan Zubić sportski direktor.
A 7. travnja slijedi gostovanje u Bijelom Brdu.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room