SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Pršir i Špikić donedavno u Dinamu II igrali su za Hajduk II u utakmici bez golova. Pošli su putem Oreščanina, Gojuna i Pasaričeka. Kada je Kosić u rujnu 2017. iz HAŠK-a prelazio u Hajduk, njegov otac Domagoj je bio trener u Kanadi

DINAMO II - HAJDUK II 0:0
 
ZAGREB - Stadion Hitrec-Kacian. Gledalaca: 400. Glavna sutkinja: Ivana Martinčić (Koprivnica) 7. Pomoćni suci: Hudika i Bacinger (Varaždin). Četvrti sudac: Čužić (Velika Gorica). Delegat: Čilić (Vinkovci). Kontrola sudaca: Borovec
 
DINAMO II: Horkaš 7, Barišić 6,5, Hyunwoo 6, Čalušić 6,5, Gogić 6, Čuić 6, Carracedo 6, Fintić 6 (od 76. Šantek -),  Maloku 6 (od 85. Dojčinović -), Bagarić 6, Rešetar 6 (od 67. Šipoš 6,5). Trener Jovićević 6.
 
HAJDUK II: Ljubić 7, Relota 6, Vušković 7, Radić 7, Ciprić 6 (od 83. Martinović -), Pršir 6, Beširović 6,  Blagaić 6 (od 73. Kosić 6), Delić 7, Špikić 6, Šego 5,5 (od 63. Kreković 6). Trener Despotović 6.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Delić (Hajduk)
 
Utakmica između B momčadi Dinama i Hajduka je osim draži tradicionalnog rivalstva imala i nekoliko aktualnih spojnica koje se tiču igrača i trenera. Poznato je da su Siniša Oreščaninin današnji prvi trener Hajduka i Krešimir Gojun, danas trener Hajdukove škole mladeži koju oni nazivaju akademijom, do prije nekog vremena radili u Dinamu. Danas su u drugoj momčadi Hajduka na Hitrec-Kacianu igrala dvojica igrača Dinama donedavno u njegovoj školi: Jurica Pršir (19) i Dario Špikić (20), te Filip Kosić iz HAŠK-a koji je druga priča. Luka Pasariček (21) koji je 2016. prešao iz Dinama u Hajduk trenutačno je na posudbi u Rudešu.
Posebno je uzbuđenje bilo nastalo kad je prije početka ove polusezone Domagoj Kosić, nekad igrač Dinama, a do tog trenutku trener Marsonije prešao u Dinamo II i postao pomoćnik Igoru Jovićeviću. Kao, kako netko može biti Dinamov trener, a otac je igrača Filipa rođenog 20. travnja u Zagrebu koji je 4. rujna 2017.  prešao u Hajduk. Mnogi nisu znali da  Filip Kosić nije u Hajduk prešao iz Dinama nego iz HAŠK-a, kad je Domagoj Kosić bio trener London Ontarija u Kanadi (od veljače do listopada 2017).
Možda se još samo neki Trnjani i HAŠK-ovci sjećaju prvenstvene utakmice između ta dva kluba 3. rujna 2016. kada je u izvanrednoj igru Trnje pobijedilo sa 3:0. (M. Žugaj, Lončar i Slatina), a u momčadi HAŠK-a je zaigralo tada "čudo od djeteta" Filip Kosić 16,5 godina star. Njegov otac Domagoj tada je trenirao Stupnik. Kosić je u siječnju 2017. otišao u London Ontario gdje je naslijedio sadašnjeg trenera Hajduka II Marija Despotovića.
Kakav će na kraju biti igrač Filip Kosić teško je predvidjeti, ali je te 2016. bio sasvim pred vratima Dinama. Nisu ga uzeli i on je s punim pravom otišao u Hajduk.
Danas, sat iza podneva Dinamo II i Hajduk II odigrali su prosječnu utakmicu bez golova, ali sa 60 postotnim posjedom lopte gostiju i njihovom agresivnijom igrom. 
Nije bilo puno zapaženih igrača u bilo kojem smislu. Možemo spomenuti trojicu: Horkaša, Delića i Šegu. Prvu dvojicu pod dobrom, trećeg po lošem. U najidealnijoj zgodi na utakmici u 29. minuti  Horkaš je obranio udarac Šege. S druge strane u 72. minuti Delić je s više od 20 m pogodio vratnicu Modrih. 
Zimus su se u Rudešu nadali Ivanu Deliću (20) na posudbu, ali su dobili Franka Kovačevića (19) izvorno iz Koprivnice, a igrača Varaždina, Bjelovara i Rijeke.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room